Arama

Elazığ AFAD Sen, Miniklerle Bir Araya Geldi

9 yıl önce

AFAD Sen Elazığ Şubesi tarafından folklor yarışmasına katılacak öğrencilere moral yemeği verildi.

Elazığ AFAD Sen, Miniklerle Bir Araya Geldi
ad image
ad image

Minikler kategorisinde 25 Şubat 2015 tarihinde Elazığ ve Bingöl’de yapılacak yarışmaya katılacak öğrencilere destek olmak amacıyla AFAD SEN Elazığ Şubesi bir program düzenledi. Sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleşene programda, yarışmaya katılacak Elazığ Lütfullah Bilgin İlköğretim öğrencilerine moral yemeği verildi.

Okul idarecilerinin ve sendika yetkililerinin de katıldığı programda konuşan AFAD SEN Elazığ İl Başkanı Süleyman Polat, AFAD Sen’in yakın bir zamanda kurulan bir sendika olduğunu anımsattı. Amaçlarının sadece sendikaya üye çalışanların haklarını savunmak olmadığını kaydeden Polat, alışılmış sendikacılık anlayışının dışına çıkarak her türlü sosyal projede yer alacaklarını da kaydetti.

Bu kapsamda folklor yarışmasına katılacak minik öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade eden Polat, ‘’ Amacımız bu kardeşlerimizin yüzündeki tebessümü arttırmak.  Onların başarılarını desteklemek! Sadece üyelerinin çıkarlarını düşünerek hareket eden bir çalışma programı içerisinde yer almak istemiyoruz. Memleketimize katkı sağlayacak her türlü projenin içinde yer alacağız.’ İfadelerini kullandı.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image