Arama

Elazığ Ak Aday Serpil Bulut Muhalefeti Eleştirdi, 7,8 Milyar Liralık Yatırımı Göremiyorlar

8 yıl önce

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Serpil Bulut, Ak Parti iktidarının 13 yıllık dönemde Elazığ’a ulaşım, sağlık, eğitim ve diğer alanlarda 7,8 milyar liralık yatırım yaptığını ancak muhalefetin bu yatırımları yok saydığını vurguladı.

Elazığ Ak Aday Serpil Bulut Muhalefeti Eleştirdi, 7,8 Milyar Liralık Yatırımı Göremiyorlar
ad image
ad image

Ak Parti Adayı Bulut, seçim çalışmaları kapsamında Sürsürü ve Olgunlar Mahalle toplantısına katıldı. Bulut, burada halka hitaben yaptığı konuşmada, muhalefet partilerinin milletvekili adaylarının Ak Parti’nin Elazığ’a 13 yıllık iktidar döneminde bir çivi bile çakmadığı yönündeki açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, yatırımların hepsini muhalefet parti adaylarına tek tek anlatabileceğini söyledi.

 

Bulut konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Son günlerde televizyonlarda sizler de izliyorsunuzdur. Cevap vermeyeceğim vermeyeceğim diyorum ama bizimki de sabır. Sevgili kardeşlerimiz, inanıyorum ki devlet için millet için ülkemize bölgemize, kendi coğrafyasına hizmet için yola çıktıklarına inandığım muhalefetteki sevgili kardeşlerim iki tane cümle biliyorlar. Birincisi ve en çok söyledikleri Ak Parti 12 yılda Elazığ’a ne yaptı? Bir çivi bile çakmadı diyor. Sevgili kardeşim sen göremezsin ki ne yaptığını. Elazığ’a kaç kere geldin ki göresin. 2002 yılını biliyor musun ki 2014 hakkında yorum yapabilesin. Bilemezsin. 2002 yılında ben bir hastama tomografi çektiremiyordum. Elazığ’da sadece bir tane tomografi cihazı vardı. Şimdi 10 tane tomografi cihazı var. 2002 yılında Elazığ’da MR cihazı yoktu. Bir tane vardı o kadar düşük testlerle çekiyordu ki teşhis koyamıyorduk. Şimdi 9 tane en üst kalite MR cihazımız var. Acaba o kardeşimiz biliyor mu? Bunları yazsın hani o 7,8 milyar yatırım nerede Elazığ’da göremiyorum diyor ya, göremezsin kardeşim. Biz o 7,8 milyarı Gazi Caddesi’ne dizmedik ki. Başka mahalle acaba başka cadde biliyor musun ki gidip bakmaya. 2002 yılından bugüne kadar ulaşımda, sağlıkta ve eğitimde yapılan yatırımları sen göremiyorsan ne diyeyim artık. 2002 yılında Elazığ’da 3 tane ambulans vardı şimdi 40 tane var. O zamanlar aile hekimliği diye bir sistem yoktu şimdi 124 tane aile hekimi, benim ilçemde, mahallemde, köylerimde hizmet veriyor. O arkadaşlarımız akrabalarının hasta olduklarını duymadan biz burada tedaviye başlıyoruz. Ben diyorum ki gelin muhalefetteki sevgili kardeşlerim ben bir gün size Ak Parti’nin iktidar olduğu dönemde Elazığ’a neler yaptığını birer birer anlatayım. Yaptığımız hizmetleri alt alta yazın, toplamayı zaten iyi biliyorsunuz. Beraberce toplayın”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image