Arama

Elazığ Belediyesi’nden Birlik İftarı

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi tarafından Ramazan ayının son günlerinde düzenlenen ‘Birlik İftarı’nda şehrin tüm kesimleri bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi’nden Birlik İftarı
ad image
ad image

Kültür Park’ta düzenlenen iftar programında, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz tüm konuklarını kapıda karşıladı. Programa, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Av. Şuay Alpay, Metin Bulut, Prof. Dr. Serpil Bulut, Elazığ eski milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Tahir Öztürk, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Merkez mahalle ve köy muhtarları, siyasi parti il başkanları ve basın mensupları katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen programda, duaların edilmesinin ardından iftarlar açıldı.

 

İftar sonrası konuşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bu güzel organizasyonla oluşturulan birlik ve beraberlikten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Bizim önceliğimiz Elazığ’a hizmet, Elazığ’ı kalkındırmak, büyütmek ve geliştirmek olduğuna inanıyoruz. Bu çerçevede biz hepimiz birbirine destek veren insanlarız. Elazığ’ın menfaatleri için güç birliği yapılması gerektiğini bilen insanlarız. Bu özellik ve duyarlılığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen tematik iftar programları ve planlı programlar haricinde, Ramazan ayı süresince vatandaşların sofrasına konuk olduğunu ve bundan büyük keyif aldığını kaydetti.

 

Daha sonra söz alan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Sepil Bulut da hizmet yolunda çalışmalarına devam edeceklerini ifade ederek, düzenlenen özel ve anlamlı organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ise konuşmasında, güzel bir atmosferde gerçekleşen buluşma için Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ederek, “Kültür Park son dönemlerde Elazığ’a yapılmış en güzel yatırımlardan birisidir. Çünkü Elazığ’ın sosyo-kültürel yaşamında önemli bir ihtiyacı karşılayan nadide hizmetlerden bir tanesidir” diye konuştu.

 

Düzenlenen programdan dolayı Başkan Yanılmaz’a teşekkür eden Elazığ eski Milletvekili Zülfü Demirbağ, tüm katılımcıların Ramazan Bayramını kutladı.

 

Son olarak söz alan AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay da organizasyondan dolayı Başkan Yanılmaz’a teşekkür ederek, güzel temennilerde bulundu.

 

Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen iftar programı, birlik, beraberlik, güç birliği temennileriyle sona erdi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image