Arama

Elazığ CHP Adayları, İktidara Yürümeye Var Mısınız ?

8 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ve Fadime Yılmaz; CHP Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Anneler Günü nedeniyle organize edilen etkinliğe katıldılar.

Elazığ CHP Adayları, İktidara Yürümeye Var Mısınız ?
ad image
ad image

Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Munzur Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlikte CHP Milletvekili Adayları Septioğlu, Karabulut ve Yılmaz; salondakileri selamlarken anneler tarafından ‘İktidar’ sloganlarıyla alkışlar ve ıslıklarla coşkulu bir şekilde karşılandılar.

 

Anneler Günü etkinliğinin açılış konuşmasını yapan CHP Elazığ Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Elma; “Hayat tecrübeleriyle geleceğimizi şekillendiren, bize sevgiyi, sevmeyi, geleceğe umut ve güvenle bakmayı öğreten, emsalsiz hoşgörüsüyle bize tahammül gösteren kocaman yürekli kadınlar; annelerimiz anneler gününüzü kutluyorum.” dedi.

 

“ÖMRÜMDE BU KADAR GERÇEĞE AYKIRI BİR PARTİ GÖRMEDİM”

 

Kutsal varlıklar olarak cennetin ayakları altında olduğu kadınların Anneler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan CHP Elazığ Milletvekili Adayı Feyzi Septioğlu; geleceğe sahip çıkacak olan kadınların bir araya geldiği ortamda siyasete girmeden olmayacağına dikkat çekerek; AKP iktidarında Elazığ’ın haklarının bir bir alındığına şahit olan kadınlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

 “Benim kardeşim kendilerinin mitingine gelmediği halde ismini anons ettiler. Bunları da gördünüz. Bu ömrümde bu kadar aleni hilafi hakikat yani gerçeğe aykırı konuşan ben bir siyasi kuruluş müessese daha görmedim. Kendi başarısızlıklarını kamuoyuna başarı olarak lanse eden bu zihniyete artık bir dur diyelim. Niye dur diyelim? Bizden sonraki gelecek nesil için dur diyelim. Kendimiz için bir beklentimiz olmayabilir ama bizden sonra gelecek nesillere iyi bir Türkiye, rahat bir Türkiye, huzur içinde bir Türkiye, birlik beraberlik içinde bir Türkiye bırakmamız için artık bunlara bir son vermemiz gerekiyor. Bu yörenin insanı olan bir Genel Başkana hep birlikte destek verelim ve onu Başbakan yapalım ki biz hizmet alalım. Bizim hedefimiz yalnız hizmet değil; bölünmüş, kırk parça edilmiş bu Elazığ’ı birleştirmektir. Birlik beraberlik içerisinde, huzur içerisinde hedefe varmaktır.” şeklinde konuştu.   

 

 

KARABULUT: “BU SEÇİMDE GELECEĞİMİZİ OYLAYACAĞIZ”

 

İktidara yürüdüklerini vurgulayan konuşmasında CHP Elazığ Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut ise; “Bu seçimde gençlerimizin işsizliği, mevcut yoksulluğumuz ve diplomalı işsizliğin son verilmesi için oy vereceksiniz. Yani siz oy vermekle Cumhuriyet Halk Partisi’yle beraber diplomalı işsizliğe ve yoksulluğa hayır diyeceksiniz ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmak istiyoruz diyeceksiniz. Başlangıçtan beri ben Başkanlık Sistemi’nin ilkemize çok büyük zarar getireceğini düşünüyorum. Siz de aynı fikirde misiniz? Eğer evet diyorsanız bunu gençlerimize, genç annelerimize ve komşularınıza anlatın. Bu öyle hemen bugün yarınlık bir mesele değil çünkü bu seçimde geleceğimizi oylayacağız. Ya karanlığa gömüleceğiz ya da sizinle beraber mutlu yarınlara yürüyeceğiz. Ben size birlikte iktidara yürümeyi teklif ediyorum. Var mısınız?” diye sorması salondakiler tarafından coşkulu alkışlarla cevap buldu.

 

“KORKUNUN YERİNE UMUDUN ÜLKESİNİ KURANLARIN PARTİSİYİZ”

 

Anneler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan CHP Elazığ Milletvekili Adayı Fadime Yılmaz; “Biz yüreğinde Cumhuriyet’in değerlerini taşıyan, Atatürk’ün devrimleriyle başlattığı çağdaşlaşma yolunda ilerleyenlerin partisiyiz. Biz geçmişten güç alan ama yüzü geleceğe dönük olanların partisiyiz. Biz Türkiye Cumhuriyeti için ve özgür insan için mücadele edenlerin partisiyiz. Biz korkunun yerine umudun ülkesini kuranların partisiyiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’yiz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 8 Haziran sabahı Başbakan yapmak için hepinizi yaşanacak bir Türkiye’de Başbakan Kılıçdaroğlu’nu milletçe alkışlamaya davet ediyorum.” demesi üzerine salon alkışlarla inledi.

 

“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM, BİRİLERİNİN EMRİNE VERMEYELİM”

 

Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmak için yola çıktıklarına ve hedefe az kaldığına dikkat çeken CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe ise; “Bizim bu seçimden başka bir seçimimiz yok. Herkes bunun idraki içerisinde olsun. Başka bir seçim yaşamayacağız. Biz burada bir zulümkarın, bir Tiran’ın, bir Firavun’un seçimini yapıyoruz. Biz Başkanlık Sistemi’ne dur diyecek bir seçimi yapıyoruz bu ülkede. Bu konuda herkes dikkatli olsun. Bu konuda herkes özverili olsun. Biz Başbakan olarak kendi toprağımızdan kendi canımızdan olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’ye Başbakan yapmak için buradayız. Değerli annelerim, değerli büyüklerim ben sizin ellerinizden öpüyorum. Gençlerinize sahip çıkın. Siz genlerinize sahip çıkamazsanız biz hiç sahip çıkamayız parti olarak. Lütfen onları siz doğurdunuz, siz emzirdiniz, siz büyüttünüz. Siz gidip kendilerine söyleyeceksiniz; benim yolum budur, ben seni doğurmuşum senin yolun da benim yolum olacak. Biz gençlerimizi birilerinin emrine vermeyelim. Biz gençlerimizi kendi ailelerimizin emrine verelim.” dedi.

 

CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ve Fadime Yılmaz; salondan ‘İktidar’ sloganlarıyla alkışlar eşliğinde uğurlandılar.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image