Arama

Elazığ CHP Adayları, Sivrice’yi Ziyaret Etti

8 yıl önce

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ve Fadime Yılmaz, İl Başkanı Ünsal Karatepe, il ve merkez ilçe teşkilatı ile beraber Sivrice ilçesini ziyaret edip, Sivrice halkı ve esnafıyla kucaklaştılar.

Elazığ CHP Adayları, Sivrice’yi Ziyaret Etti
ad image
ad image

Sivrice Kaymakamı Cengiz Erdem’i makamında ziyaret eden CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ve Fadime Yılmaz, İl Başkanı Ünsal Karatepe; İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaretlerinin hemen ardından kendilerine sıcak ilgi gösteren Sivrice esnafı ve halkını tek tek ziyaret ederek sıkıntı ve sorunlarını dinlediler.

 

“SİVRİCE’NİN HALİ ORTADA, HER TARAF KAPALI”

 

CHP Sivrice İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda konuşarak AKP iktidarında Sivrice’nin resmen köy haline geldiğinden yakınan CHP Sivrice İlçe Başkanı Erim Öztürk; “İnşaallah bu seçimlerde Feyzi ağabey ve Yaşar ağabeyi elimizden gelenin fazlasını yaparak meclise göndereceğiz. Sivrice’nin hali ortada, Sivrice’yi köy ettiler. Resmi kurumumuz kalmadı her taraf kapalı. Bizim iktidarımızda giden kurumlarımız geri gelecek.” dedi.

 

“ELAZIĞ’I KÖY YAPTIKLARI GİBİ SİVRİCE’Yİ DE MEZRA YAPTILAR”

 

Cumhurbaşkanının Başkan olmasını istemediklerine dikkat çekerek konuşmasına başlayan CHP Elazığ Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut; “Biz Cumhurbaşkanının Başkan olmasını istemiyoruz. Biz Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan olmasını istiyoruz. Yani her şeyin hukuk temelinde olması gereken şekilde olmasını istiyoruz. Sivrice doğunun Yalova’sıdır. Sivrice’nin gölü var, kayak merkezi var ama kanalizasyon ve atık problemi de var. Sivriceliler diyor ki; buradan askerlik şubesini aldılar, adliyeyi aldılar, meteorolojiyi aldılar, noteri aldılar, seçim müdürlüğünü aldılar. Onu al bunu al bu ne demektir? Sivrice’nin nüfusunu azaltıyorlar. Nüfusu azaltınca Sivrice’ye para girişini de durduruyorlar. Elazığ’ı köy yaptıkları gibi Sivrice’yi de mezra haline getirdiler. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla beraber bu kurumların çoğu geri gelecek ve Sivrice de eski canlılığına kavuşacaktır.” diyerek Sivricelilere söz verdi.

 

“DÜNKÜ YAĞMUR PİSLİKLERİ, KALINTILARI, TORTULARI TEMİZLEDİ”

 

Göstermiş oldukları sıcak ilgiden dolayı Sivrice halkı ve esnafına teşekkür eden CHP Elazığ Milletvekili Adayı Feyzi Septioğlu; “Dün Cenab-ı Hakk’ın lütfu oldu yağmur yağdı Sivrice’deki pisliklerin, kalıntıların, tortuların temizlenmesini Cenab-ı Hakk nasip etti. Bu güneşli günde ilkbahar havasını teneffüs etmek bize nasip oldu. Bundan ötürü kendimizi şanslı addediyoruz. Sivrice’den alınan ve Sivricelilerin kaybı olan o kurum ve kuruluşların Cenab-ı Hakk fırsat verirse Elazığ'ın tüm ilçelerinden alınan o kurumların tekrar Elazığ’a kazandırmanın mücadelesi içinde olacağız. İnşaallah Cenab-ı Hak bizi muvaffak edecektir.” diye konuştu.     

 

“SİVRİCE’NİN KAYIPLARI, CHP İKTİDARINDA GERİ GETİRİLECEK”

 

Sivriceli olduğunu ve Sivrice’de konuşmanın çok farklı olduğunu söyleyen CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe; “27 yılım burada geçti, doğma büyüme Sivriceliyim fakat bizim zamanımızdaki Sivrice ile bu zamandaki Sivrice arasında dağlar kadar fark var. Sivrice’yi köye döndürdüler. Bizim zamanımızdan biraz bahsedersek, burada bir Azot Fabrikası vardı ve binlerce işçi çalışıyordu. İki tane Tuğla Fabrikası vardı binlerce kişi çalışıyordu. Memuru işçisi burada yaşıyordu, Elazığ’a gidip gelmiyordu. Şu anda Azot Fabrikası’nı kapattılar böyle bir fabrika yok. Yerini yurdunu sattılar. Tuğla Fabrikaları tamamen kapandı, yerini yurdunu sattılar. Burada görev yapan hakimi, savcısı, öğretmeni ne kadar devlet memuru varsa hepsi Elazığ’a gidip gelmeye başladılar. Burada yaşayan bir tane devlet memuru kalmadı. Bu da ilçenin kültüründe çok büyük bir erozyona sebebiyet verdi. Bir ilçede okumuş yazmış insanların ilden buraya gidip gelmeleri burayı köreltti. Bunu gördüğüm için çok duygulanıyorum ama şunun sözünü verelim; CHP iktidarında Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakanlığı döneminde sözümüz söz ilk önce Sivrice’den başlayacağız ve Sivrice’den kaldırılan tüm kamu kuruluşlarını getireceğiz. Sivrice’nin gölü, kayak merkezi ve esnafı canlılık kazanacak. Sivrice tekrar 40 yıl önceki şenliğine neşesine kavuşacak.” dedi.  

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image