Arama

Elazığ İHH’dan Suriyeli Çifte Yuva Desteği

9 yıl önce

Suriye’de devam eden insanlık dramından kaçarak ülkemize ve Elazığ’a gelen insanların sorunlarını en aza indirmek için çalışmalarını devam ettiren İHH İnsani Yardım Vakfı Elazığ Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelerinin ev kurmalarına yardımcı olurken evlenen Suriyelilere de yuva kuruyor.

Elazığ İHH’dan Suriyeli Çifte Yuva Desteği
ad image
ad image

Suriye’de yaşanan katliam ve insanlık dramı nedeniyle evlerini ve yurtlarını arkada bırakarak Türkiye’ye sığınan Suriyelilerin yaralarını sarmak adına önemli çalışmalar gerçekleştiren İHH İnsani Yardım Vakfı Elazığ Şubesi bugüne kadar Elazığ’da kalan 100’ün üzerinde Suriyeliaileye ev bulma ve ev eşyasını temin etme konusunda yardımda bulundu.

 

Suriyeli İsra ve Ahmet çiftinin yuva kurması içinde katkı sağlayan İHH İnsani Yardım Vakfı Elazığ Şubesi, genç çifte yatak odası, mutfak malzemeleri ve beyaz eşya ve mobilya yardımı yaparak evlenmelerini sağladı.

 

Yapılan yardımlar hakkında değerlendirmede bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı Elazığ Şubesi Başkanı Metin Kılıç şu ifadelere yer verdi, “İHH İnsani Yardım Vakfı Elazığ Şubesi olarak Suriyeli kardeşlerimiz ile “ensar ve muhacir”gibibirlikte hareket ederek yardım etmekteyiz. Evlerini ve yurtlarını geride bırakarak ülkemize ve Elazığ’a gelen Suriyeli Müslüman kardeşlerimize destek olmaya, onların acılarını hafifletmeye yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Bu manada derneğimiz bünyesinde bugüne kadar 100’ün üzerinde Suriyeli ailenin ev eşyası ihtiyacının giderilmesine katkı sağladık. Yine genç bir çiftimizin yuva kurmasına vesile olarak ihtiyaç duyduğu eşyaları temin ettik. Elazığlı hayırseverlerin destekleri ile Suriyeli kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Yuva kuran İsra ve Ahmet çiftine de yuvalarının hayırlı olmasını ve beraberliklerinin bir ömür boyu sürmesini Allah’tan temenni ediyorum”. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image