Arama

Elazığ’da 45 kilo eroin ele geçirildi

7 yıl önce

ELAZIĞ - Elâzığ’dan İstanbul’a oradan da Avrupa’ya götürülmek istenen 45 kilogram eroin ele geçirildi.

Elazığ’da 45 kilo eroin ele geçirildi
ad image
ad image

Elazığ'da uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 3 kişinin telefon konuşmalarından yola çıkarak yapılan çalışmalarda 90 paket halinde 45 kilogram eroin ele geçirildiği belirtildi.

Elazığ Merkez Akçakiraz Beldesinde ikamet eden F.A ve H.A isimli kardeşlerin Van, Diyarbakır ve Hakkâri'den temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Avrupa ülkelerine gönderdikleri gerekçesiyle teknik takip çalışma başlatıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "26 Nisan günü ilimizde nakliyecilik yapan M.K isimli şahıs ile yukarıda ismi geçen F.A’nın buluştukları ve birlikte M.K’ye ait kamyon ile Akçakiraz Beldesinde giderek uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen yükü kamyona yüklediklerinin değerlendirilmesi üzerine takibe yoğun bir şekilde devam edilmiş, yükleme sonrasında M.K’nin kamyonunu ikametinin önüne park ederek istirahate çekildiği gözlemlenmiş, 27 Nisan günü Saat: 05.00 sıralarında H.A’nın  M.K’nin ikametine geldiği ve birlikte kamyonla harekete geçtikleri tespit edilmiş, araç İstanbul iline hareket halinde iken Malatya yolunda durdurulmuş, araç içinde yapılan aramada toplam 90 paket halinde 45 kilo eroin maddesi ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında, "Olayla ilgisi bulunan F.A isimli şahsın ise Elazığ-İstanbul uçağına bilet aldığı ve ticari taksi ile ilimiz havalimanına hareket ettiği öğrenilmesi üzerine Cumhuriyet Başsavcısının talimatı doğrultusunda bahse konu şahıs havalimanı kavşağında ekiplerimiz tarafından yakalanmıştır. Olay kapsamında yakalanan toplam 3 şüpheli haklarındaki işlemlerin tamamlanabilmesi için Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğümüze savcısı ile yapılan görüşmelerde intikal ettirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Soruşturma şüphelilerin gözaltı sürelerinin bir gün uzatılması talimatı alınmış olup kişiler 28 Nisan günü adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image