Arama

Elazığ'da 8. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali Büyük Bir Coşkuyla Başlıyor

8 yıl önce

Bu yıl 12-16 Mayıs tarihleri arasında 8.si düzenlenecek olan Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali’yle ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Serdar Kara Elazığ’a yakışır bir festival yapacaklarını, festivalin Elazığ’ın tanıtımı konusunda büyük rol oynadığını ve layıkıyla Elazığ’ı en iyi şekilde tanıtacaklarını vurguladı.

Elazığ'da 8. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali Büyük Bir Coşkuyla Başlıyor
ad image
ad image

12-16 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan festivalle ilgili ayrıntılı bilgi veren Başkan Kara, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda Elazığ’da festivalin dolu doluve coşkuyla geçeceğini ifade etti. Kara, Bu kapsamda Elazığ’da çeşitli film gösterimleri, çeşitli sohbet programları ve çok sayıda etkinlik yapacaklarını belirterek Elazığ’da ilk defa Cadde Sineması  kuracaklarını ve  tüm Elazığlılara caddede sinema izleme keyfini yaşatacak olmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade etti. Başkan Kara,  Türk Sinemasının ünlü yıldızlarını Elazığ’a getireceklerini ve Elazığlılarla buluşturmanın gururu içinde olduklarını dile getirdi.Özellikle açılış galasında konukların  büyüksürprizlerin beklediğini ifade eden Kara, “açılış galasında  işitme engelli kardeşlerimizin çaydaçıra oyunuyla geceye start vereceğiz bu bizim için ve toplumumuz için çok önemli bir görevdir. Engelli kardeşlerimiz festival için tüm azimleriyle bu geceye hazırlanıyorlar, başta Türk Sinemasına emek vermiş Ediz Hun, Nuri Alço, Bahar Öztan gibi duayenleri ve birçok ünlü sinema sanatçılarımızı Elazığlılarla buluşturacağız Elazığlıları büyük sürprizler bekliyor” dedi. 

 

12-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan festivale tüm Elazığlıları davet etti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image