Arama

Elazığ'da İki Gurup Arasında Arbede

9 yıl önce

Elazığ'da Gösteri yapmak isteyen iki gurup bir anda bir birine girdi.

Elazığ'da İki Gurup Arasında Arbede
ad image
ad image

Elazığ'da, Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümünü ve Mersin'de Özgecan Aslan'ın öldürülmesini birlikte protesto eden iki grup arasında kavga çıktı.

 

Eğitim ve Araştırma Hastanesinin üst tarafından toplanan yaklaşık 200 kişilik grubun içerisinde bulunan yüzleri maskeli 3 kişi, DBP İl Başkanı Baki Acar’ın konuştuğu sırada maytap ve ses bombası atınca bir anda ortalık karıştı. Polis guruba müdahale ederken, DBP'liler, olay çıkaran grubun kendilerine ait olmadığını ve provakasyon yaptıklarını söyledi. Polis maytap atan gençlerden 2'sini yakalayarak gözaltına alırken, Polis müdürü guruba megafonla dağılmaları gerektiği konusunda sık sık uyarı yaptı.

 

Polis müdahalesinden sonra DBP'liler ile Özgecan Aslan'ın öldürülmesini protosto eden grup arasında kavga çıktı. DBP'liler, söz konusu grubun kendilerinden ayrılmasını istemesiyle iki grubun kavgasına polis müdühale etti. Polis grupları ayırırken, BDP'liler daha sonra il binasının önüne giderek, basın açıklamasından sonra sessizce dağıldı.

Haber Foto: Artı Eksi Haber

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image