Arama

Elazığ'da Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, Harput ve Kültür Park'ta tüm güzelliği ve coşkusuyla devam ediyor.

Elazığ'da Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor
ad image
ad image

Ramazan ayının manevi havasının yaşatılması amacıyla düzenlenen etkinliklerin dün akşamki konukları Fatih Koca ile Gurup Gençlik oldu

 

Kültür-Park’ta sevenleriyle buluşan ulusal ilahi sanatçısı Fatih Koca,  birbirinden güzel eserleriyle beğeni topladı. Ramazan etkinliklerinin Harput’taki konukları ise şehrimizin güzide ilahi topluluğu olan  Grup Gençlik oldu.

 

Kültür-Park ve Harput’ta gerçekleştirilen etkinlikler har yaştan binlerce hemşerimizin yoğun ilgi ve beğenisini kazanıyor.

 

Etkinliklerde ilahi sanatçılarının konserleri yanında çocuklara yönelik yarışmalar, Hacivat-Karagöz oyunları ve animasyon gösterileri yer alıyor.

 

Ekinkilerin ramazan süresinde devam edeceğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, halkımızı etkinliklere davet etti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image