Arama

Elazığ’da Siyer Sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi

7 yıl önce

ELAZIĞ - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum siyer sınavında Elazığ’da dereceye girenlere il koordinatörlüğü ödülleri verildi.

Elazığ’da Siyer Sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi
ad image
ad image

Peygamber Sevdalıları Platformunun bu yıl 5. Düzenlenen 1001 Ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavında Elazığ’da  birinci kategoride dereceye giren  12 kişi, ikinci kategoride 2  kişi ve üçüncü kategoride 2 kişi olmak üzere toplam 16 kişiye   ödülleri verildi.

Yeni İHYA Der dernek binasında düzenlenen  ödül törenine HÜDA PAR İl Başkanı Yusuf Yüksel ve Yeni İHYA Der başkanı Mustafa Yılmaz ile dereceye girenlerin aileleri katıldı.

Siyer sınavının amacının sadece ödülü kazanmak olmadığını   söyleyen Yeni İHYA Der Başkanı Mustafa Yılmaz; “Siyer sınavının aslında Rasulullah hayatı ve İslam yolunda çektiği zorlukları anlamak içindir. Bu ödül de sadece teşvik amaçlıdır. Bu yüzden siyer sınavı sadece ödülü kazanmak değildir. Rasulullah’ın hayatını anlamak içindir. ” şeklinde konuştu.

Dereceye girenlere   ödülleri verilirken sevinçleri  yüzlerine yansıdı.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image