Arama

Elazığspor: 0-Kayserispor: 3 Maçın Ardından, Ne Dediler

8 yıl önce

Elazığspor:0 Kayserispor: 3 maçın ardından Bayram Bektaş ve Ertuğrul Seçme karşılaşmayı değerlendirdi.

Elazığspor: 0-Kayserispor: 3 Maçın Ardından, Ne Dediler
ad image
ad image

 

Cumartesi günü 20’nci resmi müsabakaya çıkacak olan her iki takımın şu ana kadar oynadığı 19 resmi maçta Elazığspor sahadan 9 kez galibiyetle ayrılırken, 1 müsabaka eşitlikle sonuçlandı. 9 karşılaşmayı ise Kayserispor kazandı.



Elazığspor, Kayserispor kalesine 22 gol bırakırken, kendi kalesinde ise 31 gol gördü. Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan müsabakayı Kayserispor 1-0 galip tamamlamıştı.



SAKAT VE CEZALILAR:


Ev sahibi Elazığsporspor’da bir hayli eksik oyuncu bulunuyor. Cezalı oyuncusu bulunmayan Elazığspor’da Hamıdou Traore ülkesinin milli takımında bulunurken, sakat olan M. Zeki Tunç ve Kemal Tokak ve 2 hafta önce takımla ilişikleri kesilen Mehmet Çakır, Eren Aydın ve Kaleci Ferhat Odabaşı Kayseri maçında forma giyemeyecekler.



Konuk Kayserispor’da Oktay Yokuşlu sarı kart cezalısı, Mert Nobre ise sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmayan isimler.

 

İSTATİSTİKLER:


Ev sahibi Elazığspor 32. Hafta öncesinde 39 puanla 12. Sırada bulunuyor. Bordo Beyazlılar geride kalan 15 maçta evinde 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 27 puan topladı. Rakip fileleri 19 kez havalandıran Bordo Beyazlılar kalesinde ise 12 gol gördü.
 

Elazığspor’un en golcü oyuncusu ise 9 gollü Mehmet Çakır’ın takımdan ayrılmasıyla 5 golü bulunan Serdar Özbayraktar.

63 puanla 32. Haftaya lider giren Kayserispor ise dış sahada oynadığı 15 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi ile

23 puan topladı. Sarı Kırmızılar deplasmanda 17 gol atıp 13 gol yedi.
 

Konuk takımın en golcü futbolcusu ve aynı zamanda PTT 1. Lig’in gol krallığını elinde bulunduran 16 golü bulunan Mert Nobre.

*******************************************************************
Stat: Elazığ-Atatürk
Saat: 14:00
Canlı Yayın: TRT-1
Hakemler: Hakan Ceylan (İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi), İbrahim Çağlar Uyarcan, Seyfettin Ünal ve Sertaç Şaroğlu


 

TAKIM KADROLARI:
 

ELAZIĞSPOR: Mücahit Atalay, Onur Güney, Murat Kalkan, Murat Sözgelmez, İzzet Yıldırım, Zeki Korkmaz, Murat Kayalı, David Deniz Kılıç, Noyan Öz, Taner Yalçın, Serdar Özbayraktar
Yedekler: Ahmet Doğan, Hakan Bilgiç, Oğuz Aksoy, Muhammed Ali Doğan, Ümit Karaal, Berk Yıldız, Ömer Yıldız
T. Direktör: Bayram Bektaş


 

KAYSERİSPOR: Kayacan Erdoğan, Abdullah Durak, Deyvıson Rogerıo Da Sılva, Anıl Taşdemir, Dıego Marvın Bıseswar, Marko Sımıc, Berkay Can Değirmencioğlu, Çağlar Birinci, Murat Akın, Cem Can, Mehmet Eren Boyraz
Yedekler: Serdar Kulbilge, Fatih Serkan Kurtuluş, İbrahim Dağaşan, Turgut Doğan Şahin, Alper Uludağ, Cemil Adıcan, Ömer Bayram
T. Direktör: Ertuğrul Seçme

MAÇTAN NOTLAR:

Elazığ Atatürk Stadı’nda az sayıda bordo beyazlı taraftar karşılaşmayı izliyorlar.

 

Karşılaşma öncesi Elazığspor kaptanı Serdar Özbayraktar Kayserispor kaptanı Abdullah Durak’ı kutlayarak çiçek takdim ediyor.
 

Hakem Hakan Ceylan ilk düdüğünü çalıyor ve karşılaşma Kayserispor’un vuruşu ile başlıyor.
 

1’ Bobo’nun pasında top Anıl’a gelmeden araya giren İzzet yıldırım topu tehlike bölgesinin dışına taşıyor.
 

3’ Bıseswar sol çaprazdan cezaalanına giriyor ortası Anıl’ın önünde kalıyor bu oyuncunun kale alanı dışından vuruşunda adaya giren Onur Güney yatarak topu kornere atıyor.
 

5’ Noyan’ın sol kanttan ortası Kayseri defansından geri geliyor. Topun gelişine vuran Taner Yalçın’ın şutu üstten auta çıkıyor.
 

7’ Konuk Kayserispor gole yaklaştı. Bıseswar pasını Anıl’ın önüne bırakıyor. Anıl cezaalanı çizgisi üstünden ve kaleyi cepheden gören yerden sert vuruyor öne çıkan kaleci Mücahit’ten dönen topa bu kez Bobo vuruyor top az farkla yandan auta çıkıyor.
 

11’ Elazığspor tehlikeli geldi. Hızlı gelişen atakta Noyan’ın sağ kanattan ortasına Taner Yalçın arka bölgede hareketleniyor ancak topu oyun çizgileri dahilinde kontrol edemiyor.
 

14’ Elazığspor ataklarını sıklaştırıyor. İzzet’in başlattığı atakta Murat Kayalı arka direkte topu kontrol ediyor araya giren defans topu son anda uzaklaştırıyor.
 

86 16’ Taner Yalçın'a tehlikeli bir faul yapan Kayserispor'dan Marko Sımıc karşılaşmanın ilk sarı kartını görüyor.
 

17’ Taner’in sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta herkesi aşan topa en arkada Serdar vuruyor top direk dibinden auta çıkıyor.
 

18’ Kapalı bir havada başlayan maçta şu anda sağanak yağmur başlıyor.
 

21’ Murat’ın ortasına kale alanı içinde yükselen Noyan’ın kafa vuruşu ters olunca Kayserispor defansı uzaklaştırıyor.
 

21’ Kayserispor tehlikeli geldi. Ani atakta Bıseswar sol kanattan cezaalanına giriyor. Ön direkte onu karşılaşan kaleci Mücahit yatarak ayaklarıyla topun yönünü değiştiriyor, Bobo önünden geçen topa dokunamıyor.
 

26’ Çağlar’ın faulü sonrası İzzet ve Çağlar arasında sözlü tartışma yaşanıyor. Hakem Ceylan her iki oyuncuyu uyarıyor.
 

28’ Anıl Taşdemir cezalanı içinde dönerek vuruşunu yapıyor, iyi yer tutan kaleci Mücahit topu kontrol ediyor.
 

86 34’ Elazığspor’dan Davıd Deniz Kılınç yaptığı faul sonrası sarı kart görüyor.
 

86 86 36’ Cem Can’ın yaptığı arkadan müdahale sonrası Onur Güney ve Cem Can arasında tartışma yaşanıyor. 4. Hakeminden görüş alan Hakan Ceylan her iki oyuncuyu  sarı kartla cezalandırıyor.
 

37’ Elazığspor gole yaklaştı. Murat’ın sağ kanattan pasını alan David cezaalanı çisgisi üstünden çok sert vuruyor top kale direğini yalayarak auta çıkıyor.
 

40’ Şiddetle yağan yağmur bu dakikalarda kesilmiş durumda.
 

41’ Onur Güney’in pas-şut karışımı vuruşu sağ tarafta Murat Kayalı’nın önünde kalıyor. Kayalı’nın uzaktan vuruşu üstten auta çıkıyor.
 

86 43’ Az önce uyarı alan Kayserispor'dan Berkay Can Değirmencioğlu Serdar'a yaptığı faul sonrası sarı kart gören oyuncular arasına katılıyor.
 

44’ Dıego Bıseswar ani atakta cezaalanına giriyor. Vuruşunu yapmak isterken İzzet son anda topa müdahale ederek tehlikeli atağı sonlandırıyor.
 

Karşılaşmanın ilk yarısına en az 1 dakika ilave ediliyor.
 

45+1 Elazığspor uzatma dakikasında gole çok yaklaştı. Murat Kayalı’nın ara pasını alan Serdar Özbayraktar cezayayı

önünden sol ayağıyla plase bir vuruş yapıyor. Meşin yuvarlak kale direğini yalayarak auta çıkıyor.
 

Hakem Hakan Ceylan ilk yarının skorunu ilan eden düdüğünü çalıyor.

ELAZIĞSPOR: 0-KAYSERİSPOR: 0

İlk yarısı anlamsız bir gerginlik içinde geçen ve 5 sarı kartın çıktığı maçın ikinci yarısı için takımlar sahaya dönüyorlar.

 

İkinci yarının başında iki takım da oyuncu değişikliği yok.
 

Karşılaşmada ikinci 45 dakika Elazığspor’un santra vuruşu ile başlıyor.
 

46 47’ GOOOL Kayserispor Çağlar Birinci ile deplasmnda 1-0 öne geçiyor.
 

Kayserispor’un kazandığı serbest vuruşta Çağlar Birinci topu arkasına geçiyor. Elazığspor yarı sahasının ortasından yaklaşık 38 metre mesafeden sol ayağıyla mermi bir şut çıkaran Çağlar’ın vuruşu kaleci Mücahit’in elleri arasından ağlarla buluşuyor ve Sarı kırmızılılar bu golle 1-0 öne geçiyorlar. Bu gol Çağlar Birinci'nin Kayserispor forması ile 2. Golü olarak kayıtlara geçiyor.
 

46 51’ GOOOL İkinci yarıya golle başlayan Kayserispor 2. Golüne Bobo ile ulaşıyor.
 

Çağlar’ın sol kanattan plase ortasına kale alanı önünde ayak koyan Bobo 2. Kez Elazığspor filelerini havalandırarak takımını 2-0 öne geçiren gole imza atıyor. Bu gol Bobo’nun Kayserispor forması ile 7. Golü olarak kayıtlara geçiyor.
 

55’ Abdullah ile başlayan ani atakta sağdan atağa kalkan Mehmet Eren Boyraz’ın cezaaalanı önünden bekletmeden vuruşu üstten auta çıkıyor.
 

60 59’ Sakatlanan Marko Sımıc yerini Cemil Adıcan’a bırakıyor.
 

60 Elazığspor’da ilk oyuncu değişikliği. Zeki Korkmaz yerini Muhammed Ali Doğan’ a bırakıyor.
 

60’ Bıseswar Anıl’la verkaça giriyor vuruşunu yapıyor top üstten auta çıkıyor.
 

61’ Elazığspor gole yaklaştı. Ani gelişen atakta Taner soldan cezaalanına giren Murat Kayalı’ya pasını aktarıyor. Kayalı’nın çaprazdan şutu kaleci Kayacan’ın ayağından oyun alanına dönüyor.
 

63’ Muhammed Ali’nin aşırta pasını alan Noyan çaprazdan kaleye doğru şut orta karışımı vuruşunu yapıyor defans topu son anda uzaklaştırıyor.
 

66’ Kornerden gelen topu İzzet Yıldırım arka direkte gol çizgisinden çıkaran isim oluyor.
 

67’ Serdar Özbayraktar’ın ayağına darbe Cemil Adıcan’dan geliyor ancak hakem Hakan Ceylan devam kararı veriyor.
 

6068’ Kayserispor’da ikinci oyuncu değişikliği.  Mehmet Eren Boyraz çıkıyor ve yerine Ömer Bayram oyuna giriyor.
 

60 70’ Elazığspor teknik direktörü Bayram Bektaş oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Noyan Öz çıkıyor ve yerine genç Berk Yıldız giriyor.
 

73’ Murat Kayalı’nın ara pasında defansın arkasına sarkan Serdar’dan önce kaleci Kayacan yatarak topu kontrol ediyor.
 

46 73’ GOOOL Kayserispor Bobo ile skoru 0-3 yapıyor.
 

Savunmadan çıkarken topu kaptıran Elazığspor kalesinde 3. Golü görüyor. Hızla son çizgiye kadar inen Bıseswar pasını kale alanı içindeki Bobo’ya aktarıyor. Bobo’nun bekletmeden vuruşu 3. Kez Elazığspor fileleriyle buluşuyor . Bu gol Bobo’nun 8. Golü oluyor.
 

86 75' Elazığspor takımında Taner Yalçın hakem Hakan Ceylan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
 

60 76’ Elazığspor ‘da son oyuncu değişikliği. Taner Yalçın oyundan çıkarken, Ömer Yıldız oyuna giren isim.
 

60 76’ Kayserispor’da da son oyuncu değişikliği. Anıl Taşdemir oyundan çıkarken İbrahim Dağaşan oyuna giren isim oluyor.
 

79’ Kayserispor 4. Gole çok yaklaştı. Murat’ın pasın alan Abdullah Durak penaltı noktası üstünden vuruyor top kale direğini yalayarak auta çıkıyor.
 

86’ Elazığspor Ömer’le gole yaklaştı. Derin pasa hareketlenen Ömer Yıldız kaleci Kayacan’ın da geçiyor ancak açısı daraldıktan sonra yaptığı vuruşta top üstten auta çıkıyor.
 

90’ Murat Akın’ın pasın alan Abdullah Durak cezalalanı çizgisi üstünden sert vuruyor savunmaya çarpan top kornere çıkıyor.
 

Maçın sonuna en az 2 dakika ilave ediliyor.
 

90+1 Ömer Bayram’ın kısa mesafeli pası kale alanı içinde Bobo’ya gelmeden araya giren İzzet topu uzaklaştırıyor.
 

90+2 Berk Yıldız cezaalanı dışından şansını deniyor top yandan auta çıkıyor.
 

Hakem Hakan Ceylan karşılaşmanın skorunu ilan eden düdüğünü çalıyor.

 

ELAZIĞSPOR: 0-KAYSERİSPOR: 3

 

MAÇ SONU:

 

Bayram Bektaş ile son 3 maçta 5 puan toplayan Elazığspor lider Kaysarispor karşısında tutunamadı.

4. Maçına çıkan Bayram Bektaş ile ilk yenilgisini alan Bordo Beyazlılar 27. Haftada Altınordu yenilgisinin ardından 4 hafta sonra yenilgi ile tanıştı.


Geçen hafta ilk 2’ye girmeyi ve Süper Lige çıkmayı garantileyen Kayserispor Elazığspor karşısında ikinci yarıda bulduğu

gollerle sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı ve bitime 2 hafta kala ligi 1. Sırada tamamlamayı da garantilemiş oldu.

 

Konuk takım gol perdesini geçen yıl süper ligde Elazığspor forması giyen Çağlar Birinci ile açtı.

 

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısına golle başlayan konuk takım 5 dakika arayla Çağlar ve Bobo ile skoru bir anda 2-0 yaptı. 73’te tekrar sahne alan Bobo skoru 3-0’a taşıdı.

 

2-0’dan sonra net fırsatlar yakalayan Elazığspor fırsatları değerlemeyince zorlu maç konuk takımın 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

6 sarı kartın çıktığı maçta Elazığspor ve Kayserispor’dan oyuncu 3'er oyuncu sarı kart gördü.

 

32. hafta sonu itibariyle 39 puanda kalan Elazığspor maç fazlasıyla 12. sırada kalırken, lider Kayserispor ise puanı 66’ya çıkararak zirvedeki yerini korudu.

 

Bordo Beyazlılar 33. Hafta maçında 17 Mayıs Pazar günü Adanaspor’a konuk olacak.

Haber ve İstatistikler: El-Aziz

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image