Arama

Emrah Güllü’den Teşekkür

9 yıl önce

TV8 Ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye Yarışmasında bütün turları atlayarak Çeyrek Finale katılmaya hak kazanan Elazığlı genç Sanatçı Emrah Güllü Çeyrek Final’in ilk turundaki başarısını Elazığlılara borçlu olduğunu söyleyerek desteklerini kendisinden esirgemeyen herkese şükran borçlu olduğunu ifade etti.

Emrah Güllü’den Teşekkür
ad image
ad image

ELAZIĞLILARA ŞÜKRAN BORÇLUYUM

 

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye Yarışmasında bütün turları atlayarak çeyrek finale çıkan Elazığlı genç sanatçı Emrah Güllü çeyrek finalin ilk turunda da başarılı oldu. Bu başarısını Elazığlı olmaya ve Elazığlılara borçlu olduğunu söyleyen Emrah Güllü yaptığı yazılı açıklamada tüm Elazığlılara teşekkür ederek verdikleri desteklerden dolayı Elazığlı hemşerilerime şükran borçluyum dedi.

 

ELAZIĞLILARIN EMEK VE DESTEKLERİYLE

 

O Ses Türkiye yarışmasının bütün turlarını başarıyla atlayan Elazığlı sanatçı Emrah Güllü, dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan çeyrek finalin ilk turunu da başarıyla geçtiğini ve bu başarısının altında bütün Elazığlıların emek ve desteklerinin olduğunu söyledi.

 

DIŞARIDA YAŞAYAN ELAZIĞLILARA DA ŞÜKRANLAR

 

Yaptığı yazılı açıklamada kısa SMS’lerle kendisine destek veren Elazığ ve Elazığ dışında yaşayana bütün Elazığlılara yürekten teşekkür ediyorum diyen genç sanatçı Emrah Güllü açıklamasında şunları kaydetti:

 

BU BAŞARI BENDEN ÇOK HEMŞERİLERİMİNDİR

 

TV 8 Ekranlarında uzun süreden beri katılmış olduğum O Ses Türkiye Yarışmasında değerli hemşehrilerimin dua ve motivasyon destekleriyle bütün turları atlayarak çeyrek finale çıkmayı yüce rabbim nasip etti. Dün de çeyrek finalin ilk turunda yine değerli Elazığlı hemşehrilerimin hem duaları hem de kısa SMS’lerle verdikleri destekler neticesinde Çeyrek Finalin ilk turunun birincisi oldum. Bu başarıda benden çok değerli hemşehrilerimin dua ve SMS destekleri oldu.

 

SONSUZ VE YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER

 

Yoğun gündemlerinin arasında değerli hemşehrilerimin sabırla ekranlara kilitlenerek bizi izlemesi izlerken ellerini açıp dua etmeleri ve program kuralları gereği kısa SMS’lerle destek vermeleri bütün turlarda olduğu gibi Çeyrek Finalin ilk turunu da başarıyla geçmemi sağladı. Bu nedenle sadece Elazığ değil Türkiye’nin hatta dünyanın çok farklı noktalarından başarmam adına kısa SMS’lerle desteklerini benden esirgemeyen bütün Elazığlılara sonsuz ve yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.

 

BU BAŞARI HEPİMİZİN BAŞARISIDIR

 

Bu başarı benden çok Elazığlıların başarısıdır çünkü bütün Elazığlılar o saatte tek yürek olduklarını attıkları yüzbinlerce SMS’le göstererek hem benim heyecanıma ortak oldular hem de beni yalnız bırakmadılar. Dolayısıyla elde ettiğim başarı Elazığlıların başarısıdır. Birlik olmanın başarısıdır, hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için felsefesinde dayanışma örneği gösteren Elazığlıların başarısıdır.

 

ELAZIĞLI OLMAKLA BİR KEZ DAHA GURUR DUYDUM

 

Bu vesile ile ben yarışmanın başından bu yana her daim dua ve desteklerini benden esirgemeyen Elazığlı olmakla bir kez daha gurur ve onur duymamı sağlayan bütün dost, arkadaş ve dünyanın neresinde olursa olsun yüreği Elazığ için atan, kısa SMS’lerle desteklerini benden esirgemeyen ve insanlarımızın destek vermeleri için gerekli kamuoyunun oluşmasında büyük emek sarfeden Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, basın ve medyamızın çok kıymetli temsilci ve çalışanlarına kısaca bütün Elazığlı hemşehrilerime şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image