Arama

Fransız Açık 2017: Andrey Kuznetsov ile ilk turda yüzleşmek için Andy Murray

6 yıl önce

Dünya birinci sırada Andy Murray, Fransız Açık ilk turda Andrey Kuznetsov'u oynayacak ve İngiliz Johanna Konta ise Hsieh Su-wei ile karşı karşıya gelecek.

Fransız Açık 2017: Andrey Kuznetsov ile ilk turda yüzleşmek için Andy Murray
ad image
ad image

 

30 yaşındaki Murray, geçen yılki yarı finalde yenen 2015 şampiyonu Stan Wawrinka ile berabere kaldığı yarımada aynı.

İkinci tohum ve savunmada bulunan şampiyon Novak Djokoviç, dokuz-saatlik şampiyon Rafael Nadal ile aynı yarıçapta.

Altı ay önce bıçaklamış olan Petra Kvitova, Pazar günü Paris'te başlayacak olan Grand Slam etkinliği için geri döndü.

İki kez Wimbledon kazanan Çek, evindeki bir hırsız tarafından saldırıya uğradığında ciddi yaralanma yaşadı .

Korunan sıralamasında 15. Amerikalı Julia Boserup'a çekildi.

Roland Garros'ta ilk galibiyet alan Konta, önceki iki yılda bir turda kaybetti ve Tayvan'dan 109 numaralı rekoru kırdı.

Kadının şampiyonu Garbine Muguruza'yı savunmak 2010 kazanan Francesca Schiavone'e karşı açıldı ve Ekaterina Makarova'ya karşı start veren bir numaralı Angelique Kerber'e karşı yarı finalde karşılaşabilir.

Romanya'nın dört numaralı dünyadaki dört numaralı simona Halep, Slovakya'nın Jana Cepelova'sına karşı oynuyor ve Elina Svitolina ile beraber oynuyor ve Elina Svitolina, geçen hafta İtalya Açık finalinde Halep'i yeniyor .

İspanya'nın Nadal, 30, sona eren bir 17 maç yenilmemiş çizgi dahil kil üç başlık bu sezon kazandı Dominic Thiem tarafından yenilgiye İtalyan Açık çeyrek finale.

Sırp Cokoviç , İtalyan Açık finalinde Alman 20 yaşındaki Alexander Zverev'i kaybettikten sonra sekiz kez Grand Slam şampiyonu atadıktan sonra yeni antrenör Andre Agassi ile ilk turnuvasını oynayacak .

Cokoviç, İspanya'nın Marcel Granollers ile birinci turda karşı karşıya.

İngiliz çıkarları

Konta, Heather Watson'ın Hollanda'nın Richel Hogenkamp takımına 6-0 6-3 kaybetmesinden sonra kadınlardaki tek İngiliz oyuncu oldu.

26 yaşındaki oyuncu Hsieh'i iki kere daha oynadı; Briton son maçını 2013'te Vancouver'da kazanırken, Hsieh ise aynı yıl Eastbourne'da çim kazandı.

Geçen yılki ikinci olan Murray, 85 numaralı Kuznetsov ile yaptığı önceki iki toplantıyı - geçen yıl 2014 ABD Açık'ın üçüncü turunda ve yine Pekin'deki sert mahkemede kazandı.

Ve Paris'teki toplanan medyaya, bu haftanın başlarında bir başka hastalık ekibini izleyerek "çok daha iyi" hissettiğini söyledi.

Birinci dünya 2017'de şimdiye kadar hastalık ve yaralanma ile uğraşıyor ancak Roland Garros'ta gerçek bir mücadele için hazır olduğunu belirtti.

"Hazır olacağım, elbette," dedi Britanyalı. "Sadece birkaç günlüğüm iyi değildi, yıl boyunca birçoğumuza yaptıklarımdan dolayı oldu.

"Bir sürü oyuncu, çok miktarda ter, çok sayıda mikrop barınak odamızda, biliyorsun, uçaklarda her zaman oluyoruz.

"Bugün üç saat çalıştım ve iyi hissediyorum."

Beraberlikteki diğer İngiliz erkekler tohumlu oyunculardan kaçınmıştı.

İngiltere'de ikinci, dünyada 50. sırada bulunan Kyle Edmund, Portekiz'in kendisinden 75 yer aşağıda tutan Gastao Elias'ı alıyor.

Aljaz Bedene Amerikan Ryan Harrison'a karşı oynarken , Dan Evans da İspanyol gazisi Tommy Robredo oynuyor .

'Murray doğru yerde değil' - analiz

Eski İngiliz bir numaralı Greg Rusedski

Murray biraz fazla tenis oynamıştır. Zona var ve aniden Fransız Açık'a giden antibiyotiklere geri döndü. Fiziksel olarak doğru yerde değil.

Eşleşme kazanmadığınızda zihinsel tarafınız sizi etkilemeye başlar, bu yüzden iki alanın birleşimi.

Ondan çok şey beklemiyorum. Bence onun odak noktası muhtemelen Wimbledon unvanını savunacak. Çok zor olacak.

Herkesin en sevdiği gibi gördüğü kişi Halep'di ama ayak bileği yaralandı. Konta, çamurdaki hareketini alabiliyorsa, bir atışı var, kadın etkinliği çok açık.

BBC tenis muhabiri Russell Fuller

Nadal, Djokovic ve Dominic Thiem'in hepsi diğer yarısı çizilmiş ancak şu anda sadece Murray ile alakalı değildir.

Bu yılki kil maçlarının yarısını kaybetti ve üçüncü turda Juan Martin del Potro ile yüzleşmek için tohumlandı. Nadal Benoit Paire a karşı garip bir açılış yuvarlaktı, ancak aksi takdirde iyi huylu bir çeyrekte görünüyor.

Konta, Halep, Kerber'den kaçınarak ve şampiyon Muguruza'yı savunan makul bir çeyrekte - ancak kil ile mücadelesi ve belirgin bir favori olmaması nedeniyle çok fazla okumuyorsunuz.

Kerber geçen sene ilk turda kaybetti ve iki kez Grand Slam yarı finalisti Ekaterina Makarova'ya karşı korkunç bir açıklama yapıyor.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image