Arama

Fransız Açık: Dan Evans İngiltere için açılıyor; Petra Kvitova dönüş yapıyor

6 yıl önce

Petra Kvitova, Aralık ayında bıçakla saldırıya müdahale edince, Dan Evans Pazar günü Fransız Açık Günü'nde İngiliz umutlarını taşıyacak.

Fransız Açık: Dan Evans İngiltere için açılıyor; Petra Kvitova dönüş yapıyor
ad image
ad image

 

İngiltere'nin dört numaralı İngilizleri, İspanya'nın Tommy Robredo'sunu, saat 15: 00'de BST hakkında ikinci olarak alıyor.

27 yaşındaki Çek Kvitova, Amerikalı Julia Boserup'a karşı saat 10'da ana Philippe Chatrier Mahkemesi'nde oynamayı açtı.

Bir davetsiz misafirin beş ay önce bir mola sırasında eline oynadığı hasarın ardından kurtardı.

Kvitova, Almanya'nın dünya lideri Angelique Kerber tarafından mahkemeye çıkacak ve form için mücadele eden ve Rusya'nın Ekaterina Makarova'yı sert bir testle karşı karşıya kalacak.

Evans, Andy Murray, Johanna Konta, Aljaz Bedene ve Kyle Edmund'un Pazartesi ya da Salı günü başlayacakları Roland Garros'da oynadığı beş İngiliz oyuncudan biridir.

Evans, daha önce yalnızca birer genç ve nitelikli elemelerde oynanan ana çekilde ilk görünüş olacak.

Solihulllu 27 yaşındaki BBC Sport, "Hala yolumu bulmaya çalışıyorum" dedi.

Paris'teki dört kez çeyrek finale kalan Robredo'ya karşı bir yabancı olarak başlayacak, ancak şimdi 35 ve 271'inci sırada yer alıyor.

Evans, bu arada, dünyada 55'e yükseldi ve Nisan ayında Barcelona'da iki galibiyetle kil üzerinde bir miktar form gösterdi.

Evans, "Barcelona'da iyi bir hafta geçirdim ama açıkçası kazançlı olmadığım halde sıkı çalışmaya devam edeceğim ve umarım bu haftada bir veya iki tane kazanacağım" dedi.

Robredo, kil konusunda çok iyi davranıyor, hâlâ çok iyi ve en sevdiği oyuncudur, ancak beş takım uzun maçlar ve ne olacağını göreceğiz. "

Burası hangi yuvarlağı kolay? - Kerber

Kvitova Cuma günü yaptığı açıklamada , sol elinin "hala% 100 hazır değil" olduğunu söyledi ancak iki kez Wimbledon şampiyonu Paris kilinde denemek için harekete geçme isteği böyle.

Kvitova, "Ben oynamaya başladığımda ağrım olmadığı için mutluyum, 86 numaralı dünya olan Boserup'a karşı çekildikten kısa süre sonra.

Elbette ki bir maçta test etmedim Belki sinirler geldiğinde farklı olacak ve sıkı olacağım ve her şey olacak Ama şimdiye kadar sorun yok "dedi.

Amerikan Serena Williams, Rusya'nın Maria Sharapova ve Belarus'un Victoria Azarenka yokluğunda, kadın turnuvası çok açık görünüyor.

Üst düzey tohum Kerber, bu yıl çamurda sadece üç maç kazandı ve 40 numara Makarova'ya karşı mücadele etmesi bekleniyor.

"Sanırım kolay bir ilk tur değil," dedi Kerber.

"Fakat burada, hangi yuvarlağı kolaydır? İlk turdan, ilk noktadan hazır olmalısın."

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image