Arama

Gaziantep’te eşi ile 8 yakınını öldüren şahıs yakalandı

8 yıl önce

GAZİANTEP - Gaziantep’te boşanmak istediği eşi ile eşinin 8 yakınını öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı, olaydan 55 gün sonra İzmir'e gideceği sırada yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep’te eşi ile 8 yakınını öldüren şahıs yakalandı
ad image
ad image

 

 

Gaziantep’te geçtiğimiz aylarda boşanmak istediği eşi Tuğba Taş ve 8 yakınını öldürdüğü iddiasıyla aranan Yusuf Taş, olaydan yaklaşık 55 gün sonra Gaziantep Otogarında İzmir'e gideceği sırada yapılan operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan Taş, sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

05 Şubat 2016 günü, 4 yıllık evli olduğu ve kendisinden boşanmak isteyen eşi Tuğba Taş ile 8 yakınının evlerini basarak pompalı tüfekle öldüren Yusuf Taş, olayın ardından kaçarak kayıplara karışmıştı.

Polis tarafından her yerde aranan ve bir türlü yakalanamayan Taş, olaydan 55 gün sonra alınan bir ihbar üzerine İzmir'e gideceği sırada otogarda bindiği otobüste polis tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

Gaziantep otogarında yakalandı

Çok sayıda polis ekibinin katıldığı operasyonda otogarda otobüste yakalanan Taş, polis tarafından gözaltına alındı. Taş, alınan yoğun güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolü için Şehitkamil Devlet Hastane’sine götürüldü.

Taş daha sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Taş’ın emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Valilik açıklama yaptı

Öte yandan, Gaziantep Valiliği de Yusuf Taş’ın yakalanması ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere verildi:

“04 Şubat 2016 tarihinde İlimiz Şahinbey İlçesi Düztepe Mahallesinde meydana gelen olayda T.T., Ş.Ç., A.C.Ç ve T.T.isimli şahıslar tabanca ile ateş edilmek suretiyle öldürülmüş, aynı olayda M.Ç ve M.M.Ç isimli çocuklar ise tabanca ile ateş edilmesi sonucu hayati tehlike arz edecek şekilde yaralanmışlardır. Bu olayın devamında 05 Şubat 2016 tarihinde İlimiz Şehitkamil İlçesi Sam mahallesindeki ikamet içerisinde M.T, G.T, F.T, T.T ve R.T. isimli şahıslar da tabanca ile ateş edilerek öldürülmüşlerdir.

Yapılan çalışmalarda her iki olayda kasten birden fazla adam öldürme-yaralama olayının şüphelisinin olay akabinde suç aleti tabanca ile birlikte firar eden Y.T.,isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.

Hakkında mahkemece yakalama kararı çıkartılan olayın firari şüphelisi Y.T.'nin akşam saatlerinde şehirlerarası otobüs terminalinden İzmir iline gideceği yönünde alınan bilgiler doğrultusunda Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince otogar çıkışında yapılan operasyon sonucu şüpheli Y.T., bindiği otobüste yakalanmıştır.”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image