Arama

Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman vizyona girecek

6 yıl önce

Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman vizyona girecek? Hızlı ve Öfkeli 9 vizyon tarihi açıklandı mı? gibi soruların tüm yanıtlarını haberimizde bulacaksınız.

Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman vizyona girecek
ad image
ad image

 

Hızlı ve Öfkeli serisinin devam filmini bekleyenler için büyük bir müjde geldi diyebiliriz. Yapılan açıklamalarla birlikte 9. filmin ne zaman vizyona gireceği belli oldu.

Araba ve yarış tutkunlarının vazgeçilmez film serisi Hızlı ve Öfkeli, devam serisi ile tekrar seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Her ne kadar diğer seri filmlerinden biraz daha fazla beklememiz gerekse de bu beklemeye değeceğini şimdiden kestirmek zor değil.

Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çıkacak?

Serinin resmi Twitter hesabından paylaşılan bir görsel ile devam halkası Hızlı ve Öfkeli 9 için vizyon (çıkış) tarihi kesin olarak açıklanmış oldu. Paylaşıma göre Hızlı ve Öfkeli 9 10 Nisan 2020 tarihinde seyircisi ile buluşacak.

Serinin bundan önceki filmleri arasında 2 yıl olmasına rağmen, 2017’de vizyona giren 8.filmin sonrasında 9.film tam 3 yılın aranın ardından sevenleri ile buluşacak. Ancak film yapımcıları bu arayı iyi bir şekilde değerlendirererk yeyircilere deyim yerindeyse bir kıyak geçebilir.

Zira ortada dolaşan dedikodulara göre önümüzdeki yılın başlarında Dwayne “The Rock” Johnson ve Jason Statham‘ın canlandırdığı karakterlerin yer aldığı bir spin-off filmin çıkabileceği söyleniyor. Yine söylentilere göre bu spin-off, 8. Filmdeki eksiklikleri kapatacak ve 9.film için zemin hazırlayacak.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image