Arama

Japonya Dünya Kupası, İngiltere tarafından düzenlenen mali rekorları kıracak

6 yıl önce

Japonya'daki 2019 Rugby Dünya Kupası, 2015'te İngiltere tarafından üretilen rekor ticari kazançlarını tutmak için yola çıktı. Talk of Rugby, bilet satışlarında çok daha düşük bir hedefe rağmen.

Japonya Dünya Kupası, İngiltere tarafından düzenlenen mali rekorları kıracak
ad image
ad image

 

Japonya'daki 2019 Rugby Dünya Kupası, 2015'te İngiltere tarafından üretilen rekor ticari kazançlarını tutmak için yola çıktı. Talk of Rugby, bilet satışlarında çok daha düşük bir hedefe rağmen.

İngiltere'deki turnuva, sunucuların havuz aşaması çıkışlarına rağmen önceki rekorları kırdı ve Dünya Rugby'si için 150 milyon £, Rugby Futbol Birliği için 26 milyon £ kar elde etti.

Ev sahibi ülkenin tek gelir puanı bilet satışlarından kaynaklanıyor ve RFU'nun karı, İngiltere ve Galler'deki 13 mekanda 48 maçın 2.47 milyondan fazla satış rekorunu kırmasıyla elde edildi.

Japonya, bilet satışı için 1.6-1.8 milyon arasında daha mütevazı bir hedefe sahiptir ve artan fiyatlarla bile, Japon Birliği'nin RFU'nun turnuvaya ev sahipliği yaptığı rakamla eşleşmesi zor olacaktır.

Ancak önemli ölçüde 2019 turnuvası, ticari değerinde bir artış daha görülebilir ...

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image