Arama

Kolkata, yağışlı Eliminator'u kazanmak için Haydarabad'ı yendi, final sonuna yaklaştı

6 yıl önce

kızgın tutamadı üç saatlik gecikme ile sonuçlanan iki yağmur kesintileri Kolkata Knight Riders onlar Şampiyonasıydı nakavt olarak Sunrisers Haydarabad Hindistan Premier Ligi Eliminator. Bu süreçte geçen sezon aynı aşamada yenildiler.

Kolkata, yağışlı Eliminator'u kazanmak için Haydarabad'ı yendi, final sonuna yaklaştı
ad image
ad image

 

Çarşamba gecesi başlayan maç, Perşembe sabahı saat 1.27'de sona erdi. Cuma günü aynı yerde Mumbai Kızılderilileri ile bir Niteleyici 2 tarihi ayarlamak için altı denizi (D / L yöntemi) 48 çalıştırmaya ihtiyaç duyan iki kez şampiyon, kovalamaca başında kekeleşti ancak Boşaltmak için dört top. Bhuvneshwar Kumar (1/11) ve Chris Jordan (1/9) erken çarptıktan sonra Kolkata 123'te, Yusuf Pathan da kovuldu . Ancak, Kaptan Gautam Gambhir , iki kez kaleye çakıldı ve eşit sayıdan fazla sayı atan yenilmemiş bir 19 topu 32 ile takımını evine götürdü.
Daha önce, Hyderabad'ın vasatında yarasa ile kalan üç topun gökyüzü açılmasıyla birlikte açıldı. Fakat bundan önce, şampiyonun patlayıcı hücum hattı, yavaş bir adımla, disiplinli bir Kolkata bowling saldırısı ile test edildiğinde, vuruşlar atışlarının tam ilerleyişi için bir damla doldu.
Yarasa koyun, David Warner'ın adamları Kolkata bowlingçileri tarafından sıkı bir tasma altında tutuldu. Gambhir en tarafının bovling şarj Avustralyalı pacer Nathan Coulter-Nil (20/03) liderliğindeki ve kısıtlanmış CSÜS mütevazı 128/7 için.
Gambhir, topun bıçak ağzına gelmemesi üzerine, Karıştırma hızı ve salınımdaki hassasiyeti övgüye değer. Haydarabad'ın açılış çifti Warner (37, 35b 2x4, 2x6) ve Shikhar Dhawan (11, 13b, 1x4) kendi takımında başarılı bir başlangıç ​​yapamadı. Dhawan beşinci sırada Robin Uthappa'nın bir Umesh Yadav teslimatını giydi ve Hyderabad, Powerplay'de yalnızca 30/1 toplamayı başarabildi.
Haydarabad, Warner ve Kane Williamson'un (45, 24, 26b, 2x4, 1x6) ikinci el wicket ortaklığı sırasında 45 topa kaldı. Ancak, Sunrisers, en üst sıralardaki batsmenleri üç top boşluğundan (12.2 fazla 753) kaybettikten sonra düştü. Warner, orta sırtını Piyush Chawla'ya atarken, Williamson Coulter Nile'nin ilk kurbanıydı ve ekstra kapakta Suryakumar Yadav'ı temizlemedi. Yuvraj Singh'in ortadaki kısıtlaması da kısaydı. Vijay Shanker'ın 17 top yapması yasak olan 22, orta sıralarda, hızlı bir saatte çözülen başka dikkat çekici bir şov yoktu.
Coulter-Nile, çoğu zaman kaptanı ona döndüğünde teslim etmiştir.

Çöküş yarışmasında, Aussie yörünçlerini daha yavaş olanlar ile karıştırdı ve sınırı da dahil olmak üzere toplam 13 atışını verdiği 10. yılı kısıtladı ve çok üzüldü. Ayrıca, Shankar'ı ve Chris Jordan'ı ikinci bir çaba sarf ettikten sonra görevden aldı. Uşeh Yadav (2/21) erken saatlerde KKR bowling oyuncuları için sesi ayarlarken, Sunil Narine ise orta-üst seviyedeki koşu oranını iyi kontrol etti.
Her iki ekip Çarşamba günü her biri dört değişiklik yaptı. Jordan'ı sezonun ilk maçına eklemenin yanı sıra Sunrisers Deepak Hooda, Moises Henriques, Mohammed Nabi ve Mohammad Siraj için Yuvraj Singh, Kane Williamson ve Bipul Sharma'yı da getirdi.

Suryakumar Yadav, Coulter-Nile, Chawla ve Ishan Jaggi, sakat bir Manish Pandey, Chinaman Kuldeep Yadav, Ankit Rajpoot ve Colin de Grandhomme Kolkata takımından çıkarıldıktan sonra XI oyununa girdi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image