Arama

Kültür Park’ta Mustafa Özcan Rüzgârı

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, Kültür Park ve Harput’ta tüm güzelliğiyle devam ediyor.

Kültür Park’ta Mustafa Özcan Rüzgârı
ad image
ad image

Kültür Park’ta düzenlenen program, Fatih Çakar’ın ‘Bil Kazan’ yarışması ve çocuklara özel etkinliklerle başladı. Daha sonra ‘Annem’ ilahisiyle dinlenme rekorları kırarak, gönüllerde taht kuran Mustafa Özcan, Elazığlılarla buluştu. Zaman zaman sahnede topladığı çocuklarla eserlerini seslendiren usta yorumcu, sesiyle ve eşsiz yorumuyla dinleyenleri büyüledi. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen programı, Başkan yardımcıları da izledi.

 

Öte yandan Harput’ta da Ramazan etkinlikleri yoğun bir katılımla sürüyor. Artık Ramazan ayının son günleri yaşanırken, Elazığlılar bu manevi havayı Harput’ta yaşamayı tercih ediyorlar. İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte iftarlıklarıyla Harput’u mesken edinen Elazığlılar, teravih sonrası da Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen programlarda bir araya geliyorlar. Tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet Yüce’nin eserleriyle manevi coşkuya ortak olduğu programa, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image