Arama

Maç bitince Volkan'dan sert açıklamalar geldi

7 yıl önce

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray derbisinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Maç bitince Volkan'dan sert açıklamalar geldi
ad image
ad image
Uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezasını Bakırköy Kadın Cezaevi'nde çeken ve 2017'nin sonunda serbest kalacak olan Deniz Seki'nin mektubu şöyle:

Merhaba, hayatım boyunca biriktirdiğim insanlar, merhaba.

Bildiğiniz bir hikayedir belki; Çok eski günlerde bir ülke varmış, biri ölürse kocaman bir çan çalar ama bu çan da kişinin statüsüne göre çalarmış.

Ne demek bu? Eşraftan biri ölürse çan iki defa çalarmış.

Bir devlet adamı öldü, üç defa..

Kral öldüğünde de dört defa..

Herkes kimin öldüğünü az çok anlarmış. O gün şehrin mahkemesinde bir dava varmış. Halk, yargılananın suçsuz olduğunu bilmekte ama yargıya güveninden sesini çıkarmayıp kararı beklemekteymiş.

Karar açıklanmış ve herkesin suçsuz dediği sanık maalesef mahkum olmuştur. Halk konuşa konuşa işinin başına dönerken, birden çan sesi duyulmuş.

Birinci çalışta, "Acaba kim ödü?"
 

İkinci çalışta, "Eşraftan kim?"
 

Üçüncü çalışta, "Devlet adamı"
 

Dördüncü çalışta, "Eyvah! Demek ki kral öldü"
 

Fakat çan bir kez daha çalar.

'BUGÜN ADALET ÖLDÜ'

İşte bunun anlamını hiç kimse bilmez. Çanın bulunduğu tepeye koşar halk, çanı çalan adam oradadır ve açıklar; "Kraldan daha önemli bir şey var. Bugün adalet öldü"

İşte ben geçmişte çanı 5 kere çaldırtmış biriyim. Hani denir ya, geciken adalet adalet değildir diye, eksik bir söz olduğunu burada anladım; Geciken Adalet Zulümdür!

16 Kasım 2016 tarihi benim için 2 sene önce girdiğim cezaevindeki 730 günün adıdır. Yani iki seneyi doldurduğum tarihtir. 2009'da kabusumun başladığı 218 günlük tutukluluk sürecimle beraber tam tamına 948 gündür tavan ve tabanla birlikte 6 duvar arasında demir kapılar ardında adalet bekliyorum. Hayatımdan giden yıl sayısı ise şimdilik; 7
 

Bilmiyorum tutkuyla bağlı olduğunuz sanatınızdan, şarkılarınızdan, ideallerinizden, sevdiklerinizden ayrılmak durumunda bırakılıp bu hale getirilseydiniz, duygularınız için siz daha doğru kelimeler bulabilir miydiniz?
HAYAT ARKADAŞINA TEŞEKKÜR ETTİ
 
Ben bulamıyorum. Bu nedenle bu mektubumu kısa tutuyorum. Beni bursa escort bayan burada yalnızlaştırmayan başta ailem, hayat arkadaşım, menajerim, avukatım olmak üzere tüm sanatçı dostlarıma, DSFC'ye (Deniz Seki Fan Club), sevenlerime beni bu 6 duvar arasında yalnız bırakmadıkları, bana inandıkları için sonsuz teşekkür ediyorum.
 

Sizlerle aynı gökkuşağının altında buluşacağım günü ümitle bekliyorum.
 

Sevgi ve saygılarımla Deniz Seki.
Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image