Arama

MEB'de Engelli Hizmetlilerin, Memurluk ve Şeflik Sınav Engeli Kaldırılmalıdır !

8 yıl önce

MEB'de Engelli Hizmetlilerin, Memurluk ve Şeflik Sınav Engeli Kaldırılmalıdır konu ile alakalı TEÇ-SEN Genel Başkan Yardımcısı Muhammet Erbek bir basın açıklaması yaptı.

MEB'de Engelli Hizmetlilerin, Memurluk ve Şeflik Sınav Engeli Kaldırılmalıdır !
ad image
ad image

TEÇ-SEN Genel başkan yardımcısı Muhammet Erbek konu hakkında şu bilgileri verdi.''Şeflik sınavı için 5 yıl, memurluk sınavı için 3 yıl görev yapmış olmak" şartına istinaden 2010 eylül ayında atanan engelli hizmetliler şeflik sınavına, 2012 eylül ayında atanan engelli hizmetliler ise memurluk sınavlarına günlerle ifade edilen sürelerle kaçırmakta ve sınava katılamamaktadırlar.



TEÇ-SEN olarak Engelli Hizmetlilerin "Memurluk ve Şeflik" sınavlarına girmeleri için yapmış olduğumuz başvuru ve görüşmeler OLUMLU yönde devam etmektedir.



Engelli Hizmetli Eğitim Çalışanları üyelerimizden gelen yoğun sorular üzerine konuyla ilgili açıklama yapılma gereği duyulmuş olup, üyelerimizin tedirgin olmamasını ve sorunun çözüleceğinden şüphe duyulmaması gerektiğini tekrar hatırlatırız.

Elazığ Haber, Merkezi

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image