Arama

Metin Bulut, Elazığ Hak Ettiği Yerde Olacak

8 yıl önce

Seçim çalışmaları kapsamında sık sık esnaflarla bir araya gelen Ak Parti 2’nci sıra milletvekili adayı Metin Bulut Organize Sanayi Bölgesinde gezilerini sürdürdü.

Metin Bulut, Elazığ Hak Ettiği Yerde Olacak
ad image
ad image

Elazığ’ın hak ettiği yere gelmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade eden Metin Bulut, özellikle Organize Sanayi Bölgelerinin büyüyüp gelişmesi noktasında çalışacaklarını vurguladı. Bulut; “Organize Sanayi Bölgemizin büyüyüp gelişmesi çok önemli, bir şehrin gelişimi o şehrin sanayisine bağlıdır. Eğer bir şehirde sanayi gelişmişse o şehirde buna bağlı olarak gelişip büyüyecektir.

 

Organize Sanayi Bölgemiz sürekli büyüyor, içinde bulunduğu alan artık yetersiz gelmeye başladı. Elazığ’ın 2. Organize Sanayi Bölgesine ihtiyacı olduğu çok aşikar.  İnşallah halkımızdan vekaleti aldıktan sonra yeni bir Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması yönünde çalışmalarımız olacak. Yatırımcıları şehrimize getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz ve Elazığ’ı hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image