Arama

Metin Bulut, Keban Doğu’nun Hayat Kaynağıdır

8 yıl önce

Keban’ı, Doğu’nun hayat ve ışık kaynağı olarak nitelendiren Ak Parti Milletvekili adayı Metin Bulut, Keban’ın dinamik bir gençlik yapısına sahip olduğunu ifade etti.

Metin Bulut, Keban Doğu’nun Hayat Kaynağıdır
ad image
ad image

Bazılarının hayal bile edemediği projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Metin Bulut, Ak Parti’nin Türkiye’de ilkleri gerçekleştirdiğini söyledi. Bulut; “2011 yılında bende adaydım, malum o dönemde saha inmiş çalışıyorduk. Keban’a gelirken yolda inşaat başlamıştı. Keban yolu yeniden yapılıyordu. O gün herkes bir şey söylüyordu. Bu Keban yolu seçimden dolayı başlatıldı ama yapılmayacak. Allah’a hamdolsun 3 sene sürmedi Keban’ın yolu bitti. Onlar hayal edemez, Ak Parti yapar. Şimdi Doğukent’te yapılan hastaneyle ilgilide aynı şeyi söylüyorlar. Diyorlar ki ortada hastane falan yok. Oysaki ben Doğukent mahallesinde oturuyorum.

 

Doğukent’te yapılan hastane evimize beş yüz metre hummalı bir çalışma var, 1 katrilyon liralık yatırım inşallah süresi içerisinde bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Millet artık bunların sözlerine inanmıyor. Bunlar geçmişte de aynı şeyleri söylüyorlardı. Ben hiç unutmuyorum, ilk ihracattan sorumlu Devlet Bakanımız Kürşat Tüzmen’di, biz bu ülkenin ihracatını 50 Milyar dolara çıkartacağız dedi. O zaman hepsi dedi ki sen bunu nasıl yapacaksın. Ama 50 Milyon dolar değil, 150 Milyon dolar yaptık. Şimdi bunlar baktılar ki biz söylediğimiz her şeyi yapıyoruz. Şu anda geldikleri nokta ne biz asgari ücreti 1000 lira civarına çektiğimiz için, diyorlar ki biz 1500 lira yapacağız. Ama bu Millet sizin ne yapıp yapmayacağınızı bilir, zaten sizler yapamadığınız için bu Millet size vekalet vermiyor. Şimdi diyorlar ki 13 yıldır Elazığ’a bir şey yapılmadı, bende buradan sesleniyorum siz 13 yılda yapılanları siz 13 yıldır anlayamamışsanız ben size nasıl beş dakikada anlatayım” dedi. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image