Arama

Real Madridli Nacho Gonzalez yılın golünü attı!

7 yıl önce

Real Madrid'in savunma oyuncusu Nacho Gonzalez, Kral Kupası'ndaki Cultural Leonasa maçında jeneriklere geçecek güzellikte bir gol attı. Bu muhteşem gol sonrası dikkatler Ronaldo'ya yöneldi, birbirinden ilginç yorumlar yapıldı.

Real Madridli Nacho Gonzalez yılın golünü attı!
ad image
ad image

İspanya Kral Kupası son 16 turunda Cultural Leonasa’ya konuk olan Real Madrid sahadan 7-1’lik galibiyetle ayrılırken, maça damgasını vuran isim Nacho Fernandez oldu.

 


Başarılı savunma oyuncusu, karşılaşmanın 68.dakikasında jeneriklik bir vuruşla uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir gole imzasını attı.
Hafta sonu takım arkadaşı Morata’nın attığı gole el kaldırarak ofsayt bekleyen ve bu maçta kadroda olmayan Ronaldo’nun bu vuruşa nasıl bir tepki vereceği ise şimdiden merak konusu oldu!

Cultural Leonasa maçında Morata ve Asensio, attıkları 2'şer golle yıldızlaşırken, Nacho’nun yaptığı vuruş ise şimdilerde Real Madrid’in teknik direktörlüğünü yapan Zidane’ın 2002 yılında Şampiyonlar Ligi finalinde Leverkusen’e attığı ve kupayı getiren inanılmaz golü akıllara getirdi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image