Arama

Serpil Bulut, Davamıza Onurla Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz

8 yıl önce

Ak Parti Milletvekili Adayı Prof.Dr. Serpil Bulut seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Serpil Bulut, Davamıza Onurla Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz
ad image
ad image

Bu kapsamda Yeni Mahalle esnaf ve vatandaşlarıyla bir araya gelen Bulut, onların sorunlarını dinledi ve onlara Ak Parti’nin Elazığ için gerçekleştirmek istediği projelerden bahsetti.

 

Gezileri esnasında karşılaştığı farklı fikirlere de saygı gösterdiğinin altını çizen Bulut, siyasi süreçlerin demokrasinin yapı taşları olduğunu kaydetti. Bulut, “Bu siyasi süreç içerisinde farklı yönlere eğilmek ve özellikle değerlerimizi ayaklar altına almak, menfaat uğruna önemli hasarlara sebebiyet vermek doğru değil. Siyasi dönemlerde birbirimize rakip olabiliriz ancak siyaset bittiği anda tekrar birbirimizle kardeş olacağız” dedi.

 

Ak Parti olarak iktidar yarışını ve hizmetleri devam ettireceklerini ifade eden Bulut, iktidar oldukları sürece sadece kendilerine oy verenlere değil toplumun tüm kesimlerinin temsilcisi olacaklarını belirtti.  Prof. Dr. Serpil Bulut, “Ak Parti iktidarı Türkiye’ye hizmet götürürken oy oranına bakmadı. Duble yollardan, hastanelerden, havaalanlarından, spor ve gençlik yatırımlarından herkes eşit orandan faydalanmıştır. Ak Parti, özellikle ayrımcılığa sebep olan faktörlerin ortadan kalkması için çaba göstermiştir” diye konuştu.

 

Son olarak edeb ve haya vurgusu yapan Bulut, mücadeleye onurla devam edilmesinin üstünde durdu. Bulut, “Bu topraklarda dostça ve kardeşçe yaşamalıyız. Bu memleket bizim, bize evlatlarımızın emaneti. Biz bu emaneti onlara teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image