Arama

Tottenham berabere kaldı Leicester şampiyon gibi

7 yıl önce

Leicester City ile şampiyonluk yarışı yapan Tottenham, sahasında WBA ile 1-1 berabere kalarak büyük yaşadı. Leicester, hafta sonu kazanırsa şampiyon olacak.

Tottenham berabere kaldı Leicester şampiyon gibi
ad image
ad image

İngiliz yazar J.K. Rowling tarafından kaleme alınıp daha sonra film serisi haline getirilen Harry Potter, büyük ses getirmişti. Bu film serisinde yer alan birçok oyuncu ise kariyerine iyi yapımlarla devam etti. Ancak Gregory Goyle karakterini canlandıran Josh Herdman için durum çok daha farklı ilerledi.


Serinin tüm filmlerinde yer alarak Gregory Goyle karakterini canlandıran Josh Herdman, şimdi bambaşka bir işle uğraşıyor. 28 yaşındaki oyuncu, artık bir kafes dövüşçüsü. Geçtiğimiz günlerde Polonyalı rakibi Janusz Walachowski ile yaptığı dövüşle ilk galibiyetini alan Herdman, kafes dövüşü kariyerinde oldukça iddialı.
Kafes dövüşünde iddialı


Josh Herdman, uzun bir süre kafes dövüşleri için hazırlanmış. Geleneksel Japon dövüş sanatı olan jiujitsu üzerine beş yıldır çalışarak, o gün o maçı izleyenlere harika bir gece yaşatmış.
 
Josh Herdman, ringte başarılı olsa da oyunculuğu bırakmak istemiyor. Verdiği bir röportajda “Sinema aşkım hala bitmedi, hala bir menajerim var ve seçmelere gidiyorum” diyor. Oyuncu, dövüşe ve oyunculuğa tutkuyla bağlı olduğunu da ekliyor.

Tiyatro oyunu geliyor



Bu arada, Harry Potter evreninde de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Film serisinin bitmesinin ardından, serinin hayranlarına Harry Potter’ı tekrar görebilmek için bir şans doğdu. Harry Potter and the Cursed Child adı verilen tiyatro oyunu, önümüzdeki sene İngiltere’de sahnelenmeye başlayacak.
Serinin ilk kitabı olan Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın yayımlanmasının yirminci yılında, 2017’de, sahnelenmeye başlayacak olan tiyatro oyunu merakla bekleniyor.
 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image