Arama

Ulukent’te Hummalı Çalışma

6 yıl önce

Elazığ Belediyesi tarafından Ulukent Mahallesi’nde gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalar, mahalleye yepyeni bir görünüm kazandırırken mahalle sakinleri tarafından da büyük beğeni topluyor

Ulukent’te Hummalı Çalışma
ad image
ad image

 

Temizlik hizmetleri, yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarının yanı sıra, mahallede yapılan yeni dinlenme ve park alanları da mahalle halkına daha huzurlu bir yaşam alanı oluşturuyor.
YENİ YOLLAR AÇILIYOR
Vatandaşlarımıza daha kaliteli bir ulaşım hizmeti sunabilmek için mahalle içerisinde bir yandan asfalt serim, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yürüten Elazığ Belediyesi bir yandan da mahalle içi bağlantının ve geçişin daha kolay hale gelebilmesi için yeni yollar açıyor.
Bu doğrultuda gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde, Ulukent Mahallesi Hattat Sokak’ta kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri, Tuğlacı Sokak’ta da asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları yürütüyor. Günlük yaşamı kolaylaştırması üzere açılan yeni imar yolunda ise temel malzeme serimi ve yol sıkıştırma işlemleri yapan ekipler, kısa sürede asfalt serim çalışmalarını da tamamlayarak yolu hizmete hazır hale getirecek.
3 YENİ PARK 
Belediye ekiplerinin Ulukent Mahallesi’nde yürüttüğü kapsamlı çalışmalar neticesinde, çocukların ve yetişkinlerin daha kaliteli vakit geçirebilmesi için mahalle içerisinde 3 yeni park alanı yapılıyor.
Cirittepe, Hattat ve Mizan Sokak’ta olmak üzere mahalle sakinlerine nefes aldıracak park alanlarının yapım çalışmaları hızla devam ediyor. İçerisinde çocuk oyun gruplarının, fitness aletlerinin ve oturma ünitelerinin yer alacağı park alanları, yapılacak peyzaj düzenlemesiyle birlikte kısa sürede tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunulacak.
MUHTAR AYHAN ATLAN’DAN BAŞKAN YANILMAZ’A TEŞEKKÜR
Ulukent Mahallesi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanan çalışmaları değerlendiren Muhtar Ayhan Atlan, gerçekleştirilen hizmetlerin mahallelerine yepyeni bir görünüm kazandırdığını belirterek şu ifadeleri kaydetti: “Mahallemiz çok hızlı bir dönüşüm içerisinde. Belediyenin mahallemizde gerçekleştirdiği hizmetler kaliteyi ve konforu da birlikte getiriyor. Özellikle çocuk oyun grupları ve parklar gibi sosyal yaşamı rahatlatan çalışmalar mahalle sakinlerini açısından da memnuniyetle karşılanan çalışmalardır. Elazığ Belediye Başkanı Sayın Mücahit Yanılmaz göreve geldiklerinde Elazığ’da bir şantiye belediyeciliği yapacaklarını vurgulamışlardı. Şimdi yapılan çalışmalarla da bu durumun gerçekleştiğini görüyoruz. Bu açıdan bizler Ulukent Mahallesi sakinleri olarak Başkan Yanılmaz’a ve emeği geçen bütün belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image