Arama

Yavuz Temizer, Asıl Sürprizi Elazığ Onlara Yaptı

8 yıl önce

MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Yavuz Temizer seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yavuz Temizer, Asıl Sürprizi Elazığ Onlara Yaptı
ad image
ad image

Şehit İdris Doğan Caddesinde ve Malatya Yolunda esnaf ziyareti yapan TEMİZER, 7 haziranda Elazığ’ın gereğini yapacağını söyledi. Ak Parti mitinginde sürpriz dosya açıklanacağı yönünde beklenti oluşturulmasına rağmen bunun gerçekleşmediğini belirten Yavuz TEMİZER, asıl sürprizi Elazığ’ın yaptığını söyledi. HDP mitinginden sonra MHP seçim aracına saldırı girişiminde bulunulduğunu da belirten Yavuz TEMİZER, Elazığ’ın huzurunun kaçırılmasına müsaade etmeyeceklerini belirtti.

 

7 Mayısta Sarı, 7 Haziranda İkinci sarıdan Kırmızı…

 

7 mayıs mitinginde Elazığ’ın beceriksizlere sarı kart gösterdiğini belirten TEMİZER, “7 mayıstaki mitingden sonra kimyası bozuldu bunların. İktidar partisinin adayı olduklarını, 13 yıldır işbaşında olduklarını unutmuşlar, esnafımızın sıkıntılarını dinledik taleplerini aldık diye konuşuyorlar. Bu arkadaşlara daha önce de söyledim, tekrar hatırlatayım. Sizin göreviniz, bu sıkıntıları 13 yıldır neden çözmediğinizi anlatmak. Tabi Elazığ bunlara itibar etmiyor artık. Bunların temsil yeteneğinin olmadığını, bunların beceriksiz olduğunu bütün şehir biliyor ve gereğini de yapıyor hemşerilerimiz. İki gün önce mitingleri vardı biliyorsunuz. Sürprizlerimiz var diye bir hafta boyunca Elazığ’a yalan söylediler. Tekrar kandırmayı denediler. Ama Elazığ yüz vermedi. Sürprizi hemşerilerimiz yaptı bunlara. Sarı kartı gösterdi 7 mayısta. 7 haziranda da ikinci sarıdan kırmızıyı gösterecek. Şimdi vekil işini gücünü bırakmış, sosyal medyada krokiler paylaşıyor, mitingimiz çok kalabalıktı demeye çalışıyor. bunlar alışmış yalana; Elazığı kandıramadılar, şimdi kendilerini kandırıyorlar.” şeklinde konuştu.

 

Yavuz TEMİZER, 7 haziranda Elazığ’ın yüzünün güleceğini belirterek  “Hepimizi çok güzel günler bekliyor. 7 haziranda bu şehrin yüzü gülecek. 7 haziranda millet yapacak gereğini, 7 hazirandan sonra da biz. Vekillik nasıl yapılır, memlekete nasıl hizmet edilir, nasıl sahip çıkılır göstereceğiz. Elazığımızı hak ettiği yere getireceğiz Allahın izniyle. Kömürhan’dan Golan’a, Pertek’ten Guleman’a bütün Elazığ şafak sayıyor artık. Şafak 28…” şeklinde konuştu.

 

HDP’nin Elazığ mitinginden sonra bir seçim araçlarına saldırı girişiminde bulunulduğunu söyleyen TEMİZER şehrin huzurunu kaçırmaya çalışanlara müsaade etmeyeceklerini ve provokasyonlarla şehrin iradesinin değiştirilemeyeceğini de söyledi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image