Arama

Yavuz Temizer Kupasında Final Heyecanı Yaşandı

8 yıl önce

MHP Elazığ Milletvekili Yavuz Temizer adına düzenlenen futbol turnuvası dün oynanan final müsabakasıyla tamamlandı.

Yavuz Temizer Kupasında Final Heyecanı Yaşandı
ad image
ad image

Kuzova köylerince düzenlenen ve bu yıl 2.si yapılan turnuvada final maçı Cip ve Şahinkaya köyleri arasında oynandı. Hıdırbaba (Dişidi) köyünde oynanan ve Cip köyünün 3-1 kazanarak şampiyon olduğu final maçını Yavuz TEMİZER de  İl Genel Meclisi üyesi Süleyman BEKTAŞ MHP İl 2. Başkanı Bahattin UĞUR ve Kuzova Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hazım YAŞBAY ile birlikte izledi. Kupa töreni sonrası bir açıklama yapan TEMİZER, turnuvayı düzenleyenlere teşekkür etti ve kardeşlik duygusuna milletçe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde köylerimiz arasındaki bu dayanışmanın devamını temenni ettiğini söyledi.

               

Hıdırbaba köyünün ardından Hal, Dallıca, Muratcık ve Kavakpınar köylerini de ziyaret eden Yavuz TEMİZER köylülerle sohbet etti. Koalisyon görüşmeleri ve artan terör olayları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan TEMİZER, Türkiye'nin namuslu bir hükümete ihtiyaç duyduğunu söyledi. MHP olarak ısrarla karşı çıktıkları terörle müzakere sürecinin geldiği noktada haklılıklarının milletçe anlaşıldığını belirtti.  1 yıl önce Elazığ'da basına yaptığı bir açıklamada "bir gün gelecek PKK da bizi kandırmış diyecekler" dediğini de hatırlatan Yavuz TEMİZER milletin vicdanına kulak verdikleri için yanılmadıklarını belirtti. Köylerin sorunları hakkında da bilgi alan TEMİZER, seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da milletin ayağına gitmeye devam edeceklerini belirtti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image