Arama

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Çoban, Fuar Elazığ'ın Tanıtımı Açısından Çok Önemli

8 yıl önce

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, Ceza İnfaz Kurumlarıyla Tutuk Evleri İş Yurtları Kurumu Ürün ve El Sanatları Fuarı'nın Elazığ'ın tanıtımına önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Çoban, Fuar Elazığ'ın Tanıtımı Açısından Çok Önemli
ad image
ad image

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumlarıyla Tutuk Evleri İş Yurtları Kurumu Ürün ve El Sanatları Fuarı'nı gezerek stantlardan alışveriş yaptı.

 

Elazığ'da Ahmet Aytar Meydanı'nda açılan ve 36 şehirden 54 cezaevinin standının yer aldığı el emeği göz nuru eserleri inceleyen Ak Parti İl Başkanı Çoban, bu fuarın Elazığ'da açılmasının Elazığ adına önemli olduğunun altını çizerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Stantlarda alışveriş yapan ve çocuklara hediye alan Ak Parti İl Başkanı, burada yaptığı değerlendirmede, "Elazığ’da Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumlarıyla Tutuk Evleri İş Yurtları Kurumu Ürün ve El Sanatları Fuarı açıldı. Biz de yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımız ile birlikte stantlarımızı gezerek, ürünler hakkında bilgiler aldık. Elazığ bölgesinde önemli bir şehir olduğu için böylesi fuarlar elbette çok önemli. Cezaevlerinde kalan hükümlüler tarafından bu denli güzel ve anlamlı eserlerin yapılıyor olmasına imkan tanınması onların cezaları bittikten sonra da istihdam edilmesine olanak sağlayacaktır. Devletin böyle bir imkanı sunuyor olması gerçekten çok önemli. Biz bugün fuarı gezdik. Gerçekten çok güzel eserler var. Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinden ürünler Elazığ'da bu vesileyle sergileniyor.

Elazığ halkı da fuara çok önem veriyor. Havanın sıcak olmasına rağmen fuar çok kalabalık. Ben buradan henüz fuarı görmemiş olan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Mutlaka gelsinler fuarı görsünler. Çok farklı ve çok güzel eserler var burada. Kader mahkumlarının bu kadar güzel ve anlamlı eserler yapmaları gerçekten görülmeye değer. Ben buradan bu fuarın Elazığ'a kazandırılmasında emeği geçen başta Adalet Bakanımız olmak üzere, Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürümüz ile tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Bu fuarın Elazığ'ın tanıtımına katkı sağlayacağına inandığımı bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi.  

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image