Arama

Üzüm Üreticilerine Organik Tarım ve Satış Eğitimleri

8 yıl önce

Elazığ Üzüm Üreticileri Birliği tarafından hazırlanarak Fırat Kalkınma Ajansına sunulan Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen Bağcılık Uygulamalarının Gelişimi ve Markalaşma Sürecine Katkı Sağlanması projesi kapsamında Organik Tarım ve Satış konularını içeren bir dizi eğitim sunuldu.

Üzüm Üreticilerine Organik Tarım ve Satış Eğitimleri
ad image
ad image

Program hakkında bilgilendirmelerde bulunan Elazığ Üzüm Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Altıntaş; “Birlik olarak üyelerimizin daha iyi şartlarda üretim yapması, dünya çapındaki üretim tekniklerini öğrenmesi ve kamu kurumlarının sunduğu hibe imkanlarından yararlanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamında yönetim kurulu olarak belirlediğimiz konu başlıklarına destek almak üzere proje hazırlayarak Fırat Kalkınma Ajansına sunduk.



Öncelikli olarak İyi Tarım Uygulamaları, Organik Tarım gibi konularda üyelerimizin bilgi sahibi olmasını istedik, bu konuda Gıda Mühendisi Öznur Aslankaya’dan eğitim aldık. Üyelerimizin ürünlerini daha kolay satabilmeleri, birlik olarak ortak fiyat politikasını yakalamak adına Yönetim ve Proje Danışmanı Gökhan Topal’dan Markalaşma, Satış ve Devlet Destekleri alanında bilgiler aldık. Bu bilgiler ile üretici arkadaşlarımız bundan sonraki aşamalarda devletin sunacağı hibe imkanlarından yararlanmak üzere çalışma yapacaklar. Son olarak üyelerimizin daha etkin üretim yapabilmesi için Ziraat Teknikeri Zeki Ertem’den Budama Teknikleri ve Bitki Bakımı konularında bilgiler edindik. Projemize katılım sağlayan ve katkı sağlayan değerli birlik üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de daha etkin bir kurumsal yapıyla hareket ederek, üyelerimizin kazanımlarını artırmayı hedefliyoruz. 



Bize projemizde gerekli kolaylıkları ve uygulama için katkı sağlayan Fırat Kalkınma Ajansı yetkililerine de teşekkür etmek istiyoruz. İlerleyen dönemde de benzer çalışmalarımız devam edecek, üyelerimize ve ilimize katkı sağlayama devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image