Arama

Alman Finin: Emekli maaşlarını kesmeyi seçen Yunan Hükümeti buydu

6 yıl önce

Alman Maliye Bakanı Wofgang Schaeuble Cumartesi günü yayınlanan bir röportajda, alacaklıların önerisini değil, emeklilik aylıklarını mali hedefleri karşılamak üzere seçmeyi seçti.

Alman Finin: Emekli maaşlarını kesmeyi seçen Yunan Hükümeti buydu
ad image
ad image

 

Şirket, bahar aylarında tüm ABD tesislerinde hibe etkinlikleri ile 50 yıl işaret kutladı, ancak daha sonra Yunanistan için benzersiz, özel bir kutlama yaptı. 29 Haziran'da Atina'da gerçekleşen olay, sadece Şirket için 50 Yıl Yeşil'i değil, vatanlarına geri dönen Yunan Amerikalı yöneticilerinin de sevgisini kutladı.

Kutlama, Atina yakınlarındaki bir sahil mekanında gerçekleşti ve özel durum için uçan Şirket CEO'su ve Başkan Kelly Vlahakis-Hanks katıldı.

Dünya Dostu Başkan ve CEO Kelly Vlahakis-Hanks (sağda), Yunanistan Ulusal voleybol oyuncusu Vicky Arvaniti'yle

Yunan Amerikalı, krizden etkilenen ülkeye olan inancını yineledi ve Yunanistan'ın geleceğinin daha da parlak olmasını umut etti ve insanları adımlarını takip etmeye ve Akdeniz ülkesine yatırım yapmaya çağırdı.

Vlahakis-Hanks, "Sevgi ve şefkatle mümkün olan her şey mümkün" dedi ve iş liderleri, Yunan yetkilileri ve Tabii ki Dünya Dostu Ürünler Hellas'ın çalışanlarını içeren önemli bir kitleyi konu alan kapanış konuşmasında.

Çevre Dostu Ürünler, çevrenin korunması ve iyi işler yaratma konusunda ABD'de bir model şirkettir. ABD'de en yüksek asgari ücretlerden birini öderken, karbon tarafsızlığı, su tarafsızlığı ve Sıfır Atık Platin sertifikası elde eden tek Amerikalı şirket.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image