Arama

Alüminyum firmasına karşı 290 crore hile davası

6 yıl önce

Özel bir firma ve beş direktörü Rs 290 crore hile durumunda konuldu. Şehir ekonomik suçları kanadının (EOW) yetkilileri, şirketin finansal işlem detaylarını inceledikten sonra, parayı aktarmak için sahte bir cepheye sahip olabilecekleri görüşündeler.

Alüminyum firmasına karşı 290 crore hile davası
ad image
ad image

 

Bir şikayet, Axis Bank (kurumsal bankacılık şubesi) yardımcı başkan yardımcısı ve şube başkan yardımcısı Sankarkumar ve Federal Bank yetkilileri tarafından ortaklaşa sunuldu.

Bir subay firması" dedi Parekh Aluminex , bir ofisi var Tardeo beş yöneticileri ile. 2010 yılında şirket çeşitli krediler arayan, iki banka ile iş başlattı. 2012 yılında, firma akreditif tesisi (yararlanmadığını LC) Axis Bank'dan Rs 240 crore ve Federal Bank'dan bir başka Rs 50 crore LC. " Ocak 2013'te, firmanın ana direktörü Amitabh Parekh, bu işleri halletti; öldü ve şirket borç geri ödemesini durdurdu.

Memur, şikayetine göre bankaların kredileri yeniden yapılandırdığını ve böylece firmanın krediyi ödeyebileceğini söyledi. Bununla birlikte, tüm girişimler boşa gitti. Daha sonra, firma tarafından alınan krediler takipteki alacaklar olarak ilan edildi. "Bankalar, krediler NPA ilan edilmeden önce özel bir denetim firması kurdular Denetçiler , Rs 1,314 crore'un çeşitli bankalara karşı üstün olduğunu tespit ettiler.

Bu arada, Axis bankası bir soruşturma başlattı ve LC 240 crore LC için sunulan belgelerin sahte olduğunu ve Miktar, iş için kullanmak yerine firmanın kredilerini ödemek için kullanıldı ve soruşturma ayrıca firmanın usulsüzlüklerini de ortaya çıkardı "dedi. Parekh Aluminex, alüminyum folyolar ve alüminyum kaplar üretmektedir. Gujarat, Silvasa'da bir fabrika var.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image