Arama

Alvaro Morata: Chelsea taraftarları havayı yumruklayacak - Pat Nevin

6 yıl önce

Eski Blues'un şarkıcısı Pat Nevin, kulüpin Real Madrid'li forveti Alvaro Morata'yı imzalaması konusunda anlaşma sağladıktan sonra Chelsea taraftarları "havaya uçuracak" dedi.

Alvaro Morata: Chelsea taraftarları havayı yumruklayacak - Pat Nevin
ad image
ad image

 

Doktorları, kemoterapi ve radyasyon seçeneklerini içerebilirler. 80 yaşındaki politikacı evde iyileşme "iyi ruh" içeriyor.

Tümör, ameliyat sırasında geçen hafta sol gözünün üstündeki bir kan pıhtının çıkarılması için keşfedildi.

Vietnam veteran Bay McCain beş yıldan fazla bir süredir savaş esiri olarak geçirdi.

Altı-dönem senatör ve 2008 Cumhuriyetçi başkan adayı, geçen Cuma günü Arizona eyaletindeki Phoenix'de bir klinikte ameliyat edildi.

Doku analizi, glioblastom olarak bilinen primer bir beyin tümörünün pıhtıyla ilişkili olduğunu ortaya koydu, Mayo Clinic'den bir açıklama yapıldı.

Senatörün doktorları, ameliyatından "şaşkın derecede iyilik" ederek iyileştiğini ve temel sağlıklarının mükemmel olduğunu söylüyor.

"Tedavi seçenekleri, kemoterapi ve radyasyonun kombinasyonunu içerebilir."

Gri çizgi

Analiz: Savaşçı yeni bir savaşa

By James Cook, BBC Kuzey Amerika muhabiri

John McCain, Washington'da bağımsız, güçlü ve bağımsız bir senatör olarak bilinir - şimdi savaşa devam ediyor ve kansere karşı savaşa devam ediyor.

Şöhretini sert bir şekilde kazandı; Vietnam üzerine ABD Deniz Kuvvetleri pilotu olarak vurularak, beş yıldan uzun süredir savaş tutsağı olarak tutuldu ve ikisi de tekli olarak hapsedildi.

Tekrar tekrar dayak ve işkence gördü, Bay McCain kollarını başının üstünden bir daha asla kaldıramadı.

En son cumhurbaşkanlığı seçimleri kampanyasında Donald Trump senatörü, "savaş kahramanı değil" "kuşatılmış insanlardan hoşlanırım" diyerek küçümsedi.

Birçok Amerikalı dehşete düştü.

Bay McCain, finans ve göç kanunlarını harekete geçirecek reformları savunarak birçok Cumhuriyetçiyi kızdırmış olabilir.

ABD'nin birçok savaşının muhaliflerini ABD'nin askeri gücünün izdüşümü lehinde olan güçlü argümanlarıyla rahatsız edebilir.

Ama bu ülke gazileri onurlandırıyor. John McCain'in kişisel fedakarlıklarına yapılan saldırılar o sırada kınanmıştı - ve şimdi milyonlarca Amerikalı iyileşmesi için dua edecektir.

Gri çizgi

Glioblastoma, özellikle agresif bir beyin tümörüdür ve yaşla birlikte sıklığı artmakta ve kadınları erkeklerden daha fazla etkilemektedir.

Ofisinin Silahlı Hizmetler Senato Komitesinin başkanı olan Bay McCain, "ailesi ile evinde iyileşmeye devam ettiği için iyi ruh halindeydi" dedi.

  • DİNLE: McCain: İnsanlar Batı'dan vazgeçiyorlar '

Sarah Palin, John McCain ile cumhuriyet başkanlığı kampanyası sırasında St Paul, Minnesota'da 3 Eylül 2008'deGörüntü telif hakkıGETTY IMAGES

Resim yazısıBay McCain, 2008'de Alaska Valisi Sarah Palin'in yanında bir başkanlık adayıydı.

32 yaşındaki kızı Meghan, ailesi haberlere "şok" ile tepki gösterdi.

"Bunu öğrenmek sizi şaşırtmayacaktır, en emin ve sakin olan babam babamız" diye Twitter'da söyledi.

Diyerek şöyle devam etti: "Bu mücadeleyi herkesi olduğu gibi karşılıyor ... Kanser birçok açıdan ona zarar verebilir: ama teslim olmaz, hiçbir şey yoktur."

Başkan Donald Trump, McCain'in "her zaman bir dövüşçü" olduğunu ve yaptığı açıklamada "Kısa süre içerisinde al" dedi.

Bu arada Senato Çoğunluk Lideri Mitch McConnell, Bay McCain'in "ülkemize kahraman" olduğunu söyledi.

"Bir savaştan hiç kaçmadı ve hayatını şekillendiren olağanüstü cesaretle bu meydan okumayla yüzleşeceğini de biliyorum" dedi .

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image