Arama

Murat Sözgelmez Elazığspor'da

9 yıl önce

Transfer çalışmalarını sürdüren Elazığspor, Antalyaspor'un deneyimli savunmacısı Murat Sözgelmez'i renklerine bağladı.

Murat Sözgelmez Elazığspor'da
ad image
ad image

2. Yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren ve yarın deplasmanda Antalyaspor'la karşılaşacak Temsilcimiz Elazığspor'da transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda şu ana dek Zeki Korkmaz ve Taner Yalçın'ı kadrosuna katan Bordo-Beyazlılar, son olarak Antalyaspor'da forma giyen deneyimli savunmacı Murat Sözgelmez'le anlaşma sağladı. Bordo-Beyazlı Temsilcimiz’le 5 aylığına anlaşmaya varan Murat’ın bugün gerçekleştirilecek akşam antrenmanında takımla birlikte antrenmana çıkacağı öğrenildi. 

21 Ağustos 1985’te İzmir’de dünyaya gelen Murat Sözgelmez, altyapısında forma giydiği Altay’la profesyonelliğe yükseldi. 2005-2006 Futbol Sezonu’nun devre arasında Sivasspor’a transfer olan savunma oyuncusu, Kırmızı-Beyazlı ekibin önemli başarılar elde ettiği dönemde takımın vazgeçilmezleri arasına girdi.

Daha sonra Karşıyaka ve Çaykur Rizespor formaları da giyen Murat, geçtiğimiz sezonun başında transfer olduğu Balıkesirspor’u Süper Lig’e taşıyan isimlerden biri oldu. Bu sezonun başında Antalyaspor’la anlaşan Murat Sözgelmez, ligin ilk 16 haftasında 2 karşılaşmada forma giydi. İlk iki hafta ilk 11 de yer alan Murat, daha sonra sakatlanınca uzun süre takımdaki yerini alamadı. İlk yarının son haftalarına doğru tamamen iyileşen Murat, Antalyaspor'la yollarını ayırarak Elazığspor'a transfer oldu.

Murat Sözgelmez'in Elazığpor'a imza atmasıyla birlikte, bordo beyazlı ekibimizde Murat'ların sayısı dörde yükseldi. Murat Kayalı, Murat Tosun ve Murat Kalkan'dan sonra, Murat Sözgelmez Elazığspor'un 4.Murat'ı oldu.

Elazığspor Fan

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image