Arama

Aziz Yıldırım Divan Kurulu'nda transferi açıkladı

7 yıl önce

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu ocak ayı olağan toplantısında Başkan Aziz Yıldırım transfer konusunda müjdeyi verdi. Mehmet Ekici transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım ayrıca Fatih Terim'in görevi bırakması gerektiğini de söyledi.

Aziz Yıldırım Divan Kurulu'nda transferi açıkladı
ad image
ad image

 

Şike ve Odatv gibi kumpas davalarının hakimi Mehmet Ekinci, FETÖ soruşturması kapsamında “örgüt üyeliği” ve “darbeye teşebbüs” gerekçeleriyle tutuklandı.

 

"HAİNLERLE İŞİM OLMAZ. ER GEÇ ORTAYA ÇIKAR HER ŞEY. MERAK ETMEYİN"

Ekinci, Bakırköy Adliyesi'ne getirildiğinde "Memleketimiz büyük saldırı altında. Ben, kendimi devlete adamış bir insanım, hainlerle işim olmaz. Er geç ortaya çıkar her şey. Merak etmeyin..." dedi.

"ÖRGÜT ÜYELİĞİ" VE "DARBEYE TEŞEBBÜS"

Ekinci, "örgüt üyeliği" ve  
"darbeye teşebbüs" gerekçeleriyle tutuklandı. Hakkında FETÖ üyeliğinden yakalama kararı bulunan Mehmet Ekinci, Yalova’da özel olarak oluşturulan polis ekibi tarafından dün yakalanmıştı. Mehmet Ekinci, Odatv ve Şike davasının görüldüğü İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin eski başkanıydı.

SAKLANDIĞI YERDE YAKALANDI

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir süredir yürütülen istihbarat çalışmaları neticesinde yurt dışına kaçtığı tahmin edilen Ekinci'nin, izini kaybettirdiğini düşünerek ailesi ve yakınlarının yardımıyla kentte bir evde saklandığını belirlemişti. İstanbul merkezli soruşturma çerçevesinde söz konusu adrese düzenlenen operasyonda Ekinci gözaltına alınmıştı.

"BEN HAKİMİM, BANA DOKUNAMAZSINIZ"

Ekinci'nin, yakalandığı anda polisleri karşısında görünce, "Ben hakimim, bana dokunamazsınız. Avukatımı istiyorum." dediği, polislerin ise "O eskidendi. Şimdi terör örgütü soruşturmasından şüphelisiniz." karşılığını verdiği öğrenildi.

BİLGİSAYARLARINA VE BELGELERİNE EL KONULMUŞTU

İletişimini kendi üzerine kayıtlı olmayan telefonlarla sağladığı ileri sürülen Ekinci'nin, evinde yapılan aramada kullandığı bilgisayar ve bazı belgelere de el konulmuştu.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image