Arama

Barcelona'da Arda Turan elden çıkarılabilir

7 yıl önce

Geçen sezon transfere 130 milyon euro harcayan Barcelona'da sürpriz ayrılıklar yaşanabilir! Barcelona'dan ayrılması muhtemel isimler arasında milli oyuncumuz Arda Turan da yer alıyor...

Barcelona'da Arda Turan elden çıkarılabilir
ad image
ad image

www.dogustupbebek.com la sizde hayallerinizi yaşamaya hazır mısınız ? Hemen hemen her kadının ve erkeğin bir gün anne ve baba olma hayali vardır. Herkes sevgi birlikteliklerinin meyvesini görmek ister çocuk sahibi olmayı dener. Ancak bu doğal yollarla gerçekleşmez. Bazen erkekte canlı sperm bulunmaması yada kadının yumurtalarının çatlamaması nedeniyle çocuk sahibi olamazlar. Günümüzde tıpta buna çare üretilmiş çiftlerin yıkılan hayallerine umut ışıkları doğmuştur. Erkekte sperm yetmezliği, ejekülatında(meni) sperm hücresi bulunmaya biliyor bu duruma tıpta azospermi olarak bilinir. Son altı ay içerisinde 2 kez seprmiyogram testi yapılan erkekte hiç canlı sperm bulunamazsa, bu durumda testisten iğne yoluyla çekilerek yada parça alınarak içinden sperm alınır ve elde edilen sperm de yumurtayı dölleye bilir ise gebelik gerçekleşir, ancak testisinden alınan meni de sperm bulunmaması da mümkündür.

Bu durumda sperm donasyonu gündeme gelir, dünyadaki çeşitli merkezlerde gönüllü donörlerden alınan, hareket, sayı ve şekil bozukluğu olmayan saklamaya uygun olan ürünler kullanılarak işlem gerçekleştirilebilir. Sperm donasyonu tedavisinde genellikle önce hanımlarda yumurta büyütme tedavisi uygulanır reglin 2.gününden itibaren iğneler vurulmaya başlanır ve ortalama 8-10 günde yumurtalar toplanacak büyüklüğe erişir. Yumurta toplama, dölleme işlemleri için tıp merkezlerinde ayırca bölümler bulunur. Tüm bu işlemler başarıyla uygulandığında başarıyla döllenen yumurta kadının rahmine yerleştirilir ve hamilelik gerçekleşir. Sperm donasyonu, yumurta donasyonu, embriyo donasyonu, gibi tedavi çeşitleri ile anne baba olmayan çiftlerin rahatsızlıklarına göre uygulanır.Bu yolla yapılan hamilelik dönemi ayrıca bir hassasiyet gerektirir.

Sperm donasyonu

Tüp Bebeği Denediniz Mi ?

Çocuk sahibi olmayan çiftler çocuklarına kavuşur. Söz konusu işlem oldukça titizlikle takip edilmeli ve uygun laboratuvar koşullarında gerçekleştirilmelidir. Gerek duygusal olarak insanların yoğun umut duyguları içererek başlamış oldukları tedavi gerekse sağlık konusunda ihmale gelmeyecek bir konu olması nedeniyle kurumsal kimlik kazanmış, sağlık bakanlığının tüm kontrollerinden onay almış olması, bünyesinde tedavi yapan hekimlerin bu alanda uzman ve kariyer yapmış yeterliliğe sahip olması son derece önemlidir. Hata yapılması durumunda geri dönüşü olmayan duygusal ve bedensel yıpranmaya yol açacağı kesinlikle gözden kaçırılmaması gerekir. Tüm bunlar ışığında çocuk sahibi olmayı planlıyor ve olamıyorsanız, kıbrıs tüp bebek'i inceleyebilir bu konu hakkında bilgi alabilir bu konu hakkındaki uzman hekimlerinden yararlana bilirsiniz.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image