Arama

Başkan Mücahit Yanılmaz FHGC'yi Ziyaret Etti

8 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Başkan Mücahit Yanılmaz FHGC'yi Ziyaret Etti
ad image
ad image

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Topal, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın görevde bulunduğu iki yıllık süre içinde çok güzel hizmetlere imza attığını, bundan sonra da çok güzel ve başarılı çalışmalara imza atılacağına inandığını kaydetti.

 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’ni çalışmalarından dolayı tebrik ederek, “Şuna inanıyorum ki, bir şehrin yerel basını ne kadar güçlü ve ne kadar bilinçli hareket ediyorsa, o şehir o kadar güçlüdür. Birçok şehirde yerel gazeteler, ulusal gazetelerden daha çok okunur ve satar. İnanıyorum ki Elazığ 2016 yılından itibaren yerel basın anlamında farklı bir mecraya girmiştir. Bu yeni oluşumla gazetelerimiz daha da güçlenecektir” diye konuştu.

 

Elazığ Belediyesi olarak yerel basına destek sağlamak amacıyla ‘Yerel Gazetemi Okuyorum’ projesi doğrultusunda Elazığ Belediyesi’nde vatandaşlar için ücretsiz gazete standı oluşturduklarını hatırlatan Başkan Yanılmaz, “Gazete bayileri için de Elazığ Belediyesi olarak ‘yerel gazete standı’ hazırladık. Bu sayede yerel gazetelerimizin görülmesini, ulusal gazeteler arasında kaybolmamasını temin edeceğiz. Elazığ belediyemizin yazılı ve görsel basınla ilgili çalışmaları ve destekleri devam edecektir. Bu şehir hepimizindir. Ortak gayemiz Elazığ’dır" diye konuştu.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image