Arama

Başkan Mücahit Yanılmaz,Sokağın Nabzını Tutuyor

9 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehir dışı temaslarını tamamlamasının ardından, ayağının tozuyla esnaf ziyaretinde bulundu.

Başkan Mücahit Yanılmaz,Sokağın Nabzını Tutuyor
ad image
ad image

Başkan Mücahit Yanılmaz, her fırsatta gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri doğrultusunda dün gece ilerleyen saatlerde İzzetpaşa Meydanı ve Gazi Caddesi ile bağlantı sokaklarında bulunan esnafları ziyaret etti. Cadde ve sokaklarda vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yanılmaz'a, özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi.
           
Vatandaşlarla bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Yanılmaz, sorunlar ve çözüm yolları noktasında bu buluşmaları çok önemsediğini kaydetti. Elazığ'ın kalkınması ve gelişmesi için tüm gayretleriyle çalıştıklarını dile getiren Başkan Yanılmaz, "Şehrimiz için, insanımız için atmamız gereken adımları bir bir atıyoruz. Bunu yaparken de şehrimizin yöneticileriyle, sanayicisiyle, tüccarıyla, esnafıyla hep birlikte olmaya gayret gösteriyoruz. Bu ziyaretlerimiz de bu yöndeki çalışmalarımızın bir parçasıdır. Elazığ için hep birlikte yol almaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image