Arama

Elazığ ASKF’den Vali Zorluoğlu’na Kutlama Ziyareti

9 yıl önce

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Futbol İl Temsilcisi Mustafa Gür Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Elazığ ASKF’den Vali Zorluoğlu’na Kutlama Ziyareti
ad image
ad image

Elazığ Valiliği görevine başlayan Murat Zorluoğlu’na bir ziyaret gerçekleştiren Elazığ Amatör Spor Kulüpleri FederasyonuBaşkanı Şahin Şerifoğulları, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri ve Futbol İl Temsilcisi Mustafa Gür, Vali Zorluoğlu’na amatör spor branşlarında Elazığ’da yapılan çalışmalar ve sorunları hakkında bir brifing verdiler.

 

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri FederasyonuBaşkanı Şahin Şerifoğulları tarafından ziyarette Vali Murat Zorluoğlu’na 61 numaralı bordo beyaz forma takdim edildi.Şerifoğulları ASKF ve spor taban birlikleri olarak Vali Zorluoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda da amatör spor kulüplerinin sorunları hakkında bilgi verdiklerini söyledi.

 

Ziyarette bir değerlendirme yapan Vali Zorluoğlu ise Elazığ’da amatör spor branşlarında çok sayıda ferdi sporcunun ve takımın mücadele ettiğini, spor altyapısı ve tesisleşme konusunda önemli aşamalar alındığına dikkat çekti. Amatör spor kulüplerinin her türlü ihtiyaçlarının karşılanması konusunda ASKF, Futbol İl Temsilciliği, spor taban birlikleriile diğer kuruluşlarla işbirliği ve diyalog içerisinde olacaklarını ifade eden Vali Zorluoğlu, heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image