Arama

Başkan Yanılmaz Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’nda İncelemelerde Bulundu

6 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu

Başkan Yanılmaz Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’nda İncelemelerde Bulundu
ad image
ad image

 

Elazığ Belediyesi tarafından hizmete sunulan Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’nda ailesi ve il dışından gelen misafirleriyle birlikte piknik yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yanılmaz, alanı dolduran hemşerilerimizle tek tek sohbet etti.
Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda her kesimden insanın huzurla vakit geçirebileceği bir mekânı hızlı ve etkin bir çalışma neticesinde yeniden düzenleyerek şehre kazandıran Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a vatandaşların ilgi ve alakası bir hayli yoğundu. Alanın şehrin gürültüsünden uzak oldukça ferah, nezih bir mekân olduğunu ve ailelerin kısa sürede gelip günün yorgunluğunu burada attıklarını belirten vatandaşlar Başkan Yanılmaz’a memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ifade ettiler.
Daha sonra alanda kitap okuyan miniklerle beraber kitap okuyan ve fotoğraf çektiren Başkan Yanılmaz, çocuklarla özel olarak ilgilenerek onlarla şakalaştı. Elazığlı vatandaşların memnuniyetini yerinde gören Başkan Yanılmaz ise: “Hizmetlerimizin, Elazığlı hemşerilerimize yeni bir nefes olduğunu görmek bizler için mutluluk verici bir durum. Bu sevinç ve mutluluğu yine onlarla birlikte burada yaşamak çok güzel” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image