Arama

Başkan Yanılmaz’dan 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü Mesajı

6 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Yanılmaz’dan 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü Mesajı
ad image
ad image

 

“Kadınlarımız başımızın tacıdır, annemiz, eşimiz, kızımız hayatlarımıza değer ve mana katan önceliklerimizdir” diyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz mesajında şunları ifade etti.
“Kadınlar, özelde ailenin genelde ise toplumun temelini oluşturmaktadırlar ‘Cennet Annelerin ayakları altındadır’ buyruğuna yürekten inanan bir dinin mensubu olarak, kadınlara yönelik her türlü şiddete, ayrımcılığa ve istismara karşı olduğumuzu da bu vesileyle belirtmek isterim.
 Yüce Dinimiz İslam, kadın hakları üzerinde titizlikle durmuş ve kadını, hiçbir düzenin veremediği müstesna bir makama sahip kılmıştır. Demokratik bir toplumda kadınların güçlendirilmesi, çalışma alanlarının genişletilmesi, eğitim, sağlık, istihdam, hukuk, siyaset gibi birçok alanda eşit fırsat imkânlarından faydalanmalarının sağlanması önem taşımaktadır. Kadınlarımızın sorunlarının gündeme getirilmesi, bu konuda bir farkındalık sağlayıp çözümler bulunması yolunda önemli bir gündür.
Bu duygu ve düşüncelerle 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutluyor, böyle bir güne ihtiyaç duyulmadan her kadının kendi yaşam özgürlüğü ve haklarını layıkıyla yaşadığı bir dünya diliyorum."

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image