Arama

Başkan Yanılmaz'dan Miniklere Özel İkram

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi tarafından Harput'ta ve Kültür Park'ta düzenlenen Ramazan etkinlikleri, her akşam farklı bir lezzetle halkımızla buluşmaya devam ediyor.

Başkan Yanılmaz'dan Miniklere Özel İkram
ad image
ad image

Harput'ta düzenlenen etkinliklerde, tasavvuf müzik sanatçısı Ahmet Yüce,sevenleriyle bir araya geldi. Elazığ Belediyesi'nin desteğiyle geçtiğimiz günlerde 'Harput İlahileri' albümünü piyasaya sunan Ahmet Yüce, albümde yer alan birbirinden özel parçaları seslendirdi. Yoğun ilgi gören programı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Başkan Yardımcıları da izledi.

           

Her zaman çocuklara olan düşkünlüğünü gösteren çocukların 'Başkan Amcası' Mücahit Yanılmaz, yine onlarla yakından ilgilendi. Ücretsiz olarak ikram edilen patlamış mısır ve pamuk şeker standının başına geçen Başkan Yanılmaz, elleriyle hazırladığı yiyecekleri çocuklara ikram ederek, kalplerini fethetti. Başkan Yanılmaz, "Çocuklarımızın yüzünde beliren her tebessüm, geleceğe yapılmış önemli bir yatırımdır. Mutlu çocuk, mutlu yarınlar demektir" dedi.

           

KARAGÖZ VE HACİVAT GÖSTERİLERİ BEĞENİ TOPLUYOR

 

Öte yandan Kültür Park'ta da Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Son olarak sevilen ezgileriyle Agah, Elazığlılarla buluştu.

           

Kültür park'ta düzenlenen programlarda çocuklar da, unutulmaya yüz tutmuş olan geleneksel kültürümüzün önemli bir parçası olan Karagöz-Hacivat gösterisiyle buluşuyor.Çocukların büyük ilgi gösterdiği , büyükler tarafından da beğeniyle izleniyor.

           

KÜLTÜR PARK CANLI YAYINLARIN YENİ MEKÂNI

 

Kültür Park Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri, Kanal E ve Kanal Fırat ekranlarından tüm Türkiye'ye ulaşıyor. Yayınlanan programlar gurbetteki hemşehrilerimiz tarafından beğeni ve özlemle takip ediliyor. Her akşam canlı olarak yayınlanan programların ardından, Kanal E ve Kanal Fırat ekranlarından bu kez Kültür Park'tan gerçekleştirilen sahur programları izleyiciyle buluşuyor.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image