Arama

Başkan Ulaş’tan Müsteşar Demir’e Ziyaret

8 yıl önce

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş Milli Savunma Bakanlığı Savunma Sanayi Müsteşarı Elazığlı Prof. Dr. İsmail Demir’i ziyaret etti.

Başkan Ulaş’tan Müsteşar Demir’e Ziyaret
ad image
ad image

Ziyarette Başkan Ulaş, Savunma Sanayi MüsteşarıProf. Dr. İsmail Demir’e kendi odasına kayıtlı esnaflar hakkında bilgiler verdi.

 

Başkan Ulaş, Elazığ’ın konfeksiyon ve tekstil sektöründe geldiği nokta hakkında Müsteşar Demir’e bilgiler vererek Elazığ da konfeksiyon ve tekstil sektöründe üretime yönelik çalışmaların mutlaka desteklenmesi gerektiğini söyledi.

 

Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş odasının yürüttüğü çalışmalarda Elazığlı bürokrat olan Milli Savunma Bakanlığı Savunma Sanayi Müsteşarı Elazığlı Prof. Dr. İsmail Demir’den destek isteyerek Elazığ’a yönelik yapılacak tüm olumlu çalışmalarda Elazığlı bürokratlara iş düştüğünü söyledi.

 

Oda Başkanı Mitat Ulaş son olarak yoğun mesaisi içinde kendisi kabul eden Savunma Sanayi MüsteşarıProf. Dr. İsmail Demir’e teşekkür etti.

 

Savunma Sanayi MüsteşarıProf. Dr. İsmail Demir’de ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduğunu ifade ederek Elazığ ve Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odasının çalışmalarına sonuna kadara destek olacağını söyledi.

 

Ziyaret sonunda Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş, Milli Savunma Bakanlığı Savunma Sanayi MüsteşarıProf. Dr. İsmail Demir’in resminin olduğu el dokuma halı tabloyu hediye etti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image