Arama

Bungling AB, NOTES ON ile tek pazar belgesi yayınlıyor açıklaması bu.

6 yıl önce

AVRUPA Komisyonu, ara dönem incelemesinin başlatılmasına şaşkınlık attığında, İnternetin güç kapma girişimi için utanç verici bir başlangıç ​​yaşadı.

Bungling AB, NOTES ON ile tek pazar belgesi yayınlıyor açıklaması bu.
ad image
ad image

 

'Dijital Tek Pazar' kapsamında AB, online içeriği "rekabeti artırmak" ve "vatandaşların bilgi ve kültüre erişimini iyileştirmek" için düzenlemeye çalışıyor.

Ancak Komisyon, dün sayısal tekli pazar çabalarına ilişkin ara dönem gözden geçirme çalışmalarını başlattığında, büyük açıklama hızlı bir şekilde felakete dönüştü.

Politico's Playbook, basın kaynaklarının video bağlantısı ve belge bağlantısını ilk başta başlatamadığını bildirdi.

Daha sonra grafiklere erişilemedi.

'RAPID' basında bilgi servisiyle ilgili başka bir belge, izleyicileri belgede hangi değişikliklerin yapıldığını ve kimin yaptıklarını gösteren bir belgeyi yönlendirdi.

Satırların ve satırların silinmiş olduklarını gösteren düzinelerce "izlenen değişiklikler" vardı.

Değişiklikler aynı zamanda arama motorlarına ve sosyal ağlara baskı yapmak, "adil bir internet ekosisteminde" sorumlu oyuncular "olmak için bir bölüm içeriyordu.

Son versiyon, AB vatandaşlarının iyi internet bağlantılarına sahip olmasını sağlamak için daha fazla yatırıma ihtiyaç olduğunu vurguladı. 

Ancak "uydu teknolojileri ile bağlantının, özellikle uzak bölgelerde yükseltilmesi gerektiğini de belirtmek gerekir" hattı tamamen kaldırıldı.

Komisyon, "yasadışı içeriğin kaldırılmasına yönelik mekanizmalar ve teknik çözümler" üzerine odaklanacağını açıkladı. 

"Teknik çözümler" ifadesi geçen hafta eklendi.

Alman sol bir milletvekili olan Julia Reda, değişikliklerin sansür girişiminde olduğunu belirtti.

Reda EUobserver'a e-posta ile şunları söyledi: "Yasadışı içeriğin kaldırılması ancak iki şekilde yapılabilir.

"Ya bir kişi içeriği kontrol ediyor veya otomatik filtre tarafından aşağı çekiliyor. 'Teknik özümler' bu nedenle açıkça filtreleri ifade eder. "

Komisyon, toplama alanlarını yasaklamak ve çevrimiçi işletmelere baskı yapmak suretiyle Avrupa'daki çevrimiçi çıktıyı kontrol etmeye çalışmakla suçlanıyor.

Komisyonun genel sekreteri Ann-Sofie Ronnlund ve Andrus Ansip'in kabine üyesi Jorgen Gren değişikliklerden çoğunu yaptı.

Bulgaristan'ın Avrupa Komisyon üyesi olarak Kristalina Georgieva'nın yerine geçecek olan Mariya Gabriel'in dijital komisyon üyesi olarak aday gösterilmesi bekleniyor.

AB'ye göre, vatandaşlar "bireylerin ve işletmelerin adil rekabet koşullarında çevrimiçi etkinliklere sorunsuz bir şekilde erişebildiği ve uygulayabilecekleri DSM" ile çevrimiçi daha iyi korunacak.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image