Arama

Şok anketi: Tories, İskoçya'da 'şimdiye kadarki en iyi' seçim sonucu olarak SNP risk altındadır

6 yıl önce

NICOLA Sturgeon'un SNP, İskoçya'daki Muhafazakârlar'a sandalye kaybedebilir, çünkü Tories en iyi sonuçlarını sınırın kuzeyinde bulur.

Şok anketi: Tories, İskoçya'da 'şimdiye kadarki en iyi' seçim sonucu olarak SNP risk altındadır
ad image
ad image

 

Şok bir yeni anket, Ruth Davidson'ın partisini önümüzdeki ay yapılacak Genel Seçim'de geri vereceğini söyleyerek yüzde altı oranında bir artış olduğunu ortaya koydu.

Scotsman'ın çevrimiçi bir anketine göre, İskoçların sadece yüzde 18'i 2015'te Öldürü destekledi, ancak bu rakam şimdi yüzde 24,4'e yükseldi.

Ancak çevrimiçi ankete göre bağımsızlık saplantılarına sahip olan Milliyetçiler hala önemli bir öneme sahip ve seçmenlerin yüzde 40,7'si Bayan Sturgeon'a destek veriyor.

Ancak bu rakam, son seçimlerden% 45.8'e geriledi.

Ancak İşçi Partisi, ankette kötü bir performans sergiliyor ve neredeyse üç puan azalarak yüzde 16,8'e geriledi.

Ancak ankete göre Jeremy Corbyn'in sersemleten partisinin hala Edinburgh'daki Güney Ian Murray adlı tek MP üzerinde kaldığı anlaşılıyor.

Muhafazakârlar, İngiltere genelinde bir heyelan için hazırlandı ve analiz, İskoçya'da bazı hedef koltuklar bulabileceğini gösteriyor.

Birlik yanlısı Tories, Moray, Perth ve North Perthshire ve Doğu Renfrewshire gibi sandalye kazanabilir.

Bu arada, Lib Dems - 2015'te İngiltere genelinde neredeyse yok olacak - SNP'nin Edinburgh West ve Dunbartonshire kontrolünü bozabilir.

İskoçya'da 9.741 kişi ve 750 kişi arasında seçim yapan araştırma, çeşitli parti liderlerinin Brüksel ile yaptığı Brexit görüşmelerini yapma konusundaki algılarını da ortaya koydu.

İskoçların neredeyse yarısı Ms Sturgeon'u AB ticaret anlaşması için en iyi kişi olarak görürken, sınırın kuzeyinde kalan seçmenlerin yalnızca yüzde 35'i Theresa Mayıs ayını geride bırakıyor.

Bu hafta başlarında yapılan bir analizde, Tories'in İskoçya'da 14 sandalyeye ulaşabileceği öne sürüldü ve Davidson bu durumu, " sıkı tutun" seçiminden bir aydan kısa bir sürede "oyun açık" ilan etti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image