Arama

CHP’Lİ GÜRSEL EROL’DAN BAŞKAN YANILMAZ’A ZİYARET

6 yıl önce

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret ederek Elazığ ve Tunceli il kardeşliğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

CHP’Lİ GÜRSEL EROL’DAN BAŞKAN YANILMAZ’A ZİYARET
ad image
ad image

 

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ımakamında ziyaret ederek Elazığ ve Tunceli il kardeşliğine ilişkin önemli açıklamalardabulundu. Belediye başkanlık makamında gerçekleşen samimi ziyarette, kendisini sadece Tunceli milletvekili olarak değil aynı zamanda Elazığlılarında bir kardeşi bir vekili olarak gördüğünü belirten CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ ve Tunceli’nin ortak değerlere ve kültürlere sahip olduğunu söyledi. Söylemlerinin ve benimsediği siyaset anlayışının da Elazığ-Tunceli kardeşliği üzerine olduğunu vurgulayan Milletvekili Erol, Başkan Yanılmaz’a ve Elazığlılara her daim gösterdikleri sıcak ve samimi misafirperverlik dolayısıyla teşekkür etti.

BAŞKAN YANILMAZ: “TERÖRE KARŞI BİRLİK OLURSAK BÖLGEMİZ CENNET OLUR”

Sözlerine geçtiğimiz günlerde PKK terör örgütü tarafından Tunceli’de kalleşçe şehit edilen Necmettin Öğretmene rahmet, ailesine ve ülkemize de başsağlığı dileyerek başlayan Başkan Yanılmaz, terörün dili, dini ve ırkının olmadığını ve nereden gelirse gelsin milletçe karşısında durmamız gerektiğini vurguladı. Bu bağlamda CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol’unda terör örgütleri karşısında çok cesaretli ve onurlu bir tutum sergilediğini ve Tunceli’de önderliğini yapmış olduğu teröre karşı lanet mitinginin de çok manidar ve önemli olduğunu belirtti.

“ELAZIĞ VE TUNCELİ’NİN PROBLEMLERİNİ ÇÖZMEDE ORTAK HAREKET EDELİM”

Kendisinin Tunceli Öğretmen Okulu’nda eğitim gördüğünü dolayısıyla bölgeyi çok yakından bildiğini ve Tunceli’nin sürekli gidip geldiği bir il olduğunu vurgulayan Başkan Yanılmaz, bölgenin terör örgütüyle anılmaktan kurtulduğu gün turizmin cenneti olacağını söyledi. Tunceli'nin hem tabiatını hem de yerli halkının kendisine gösterdiği sıcak ve samimi tavrı çok beğendiğini belirten Başkan Yanılmaz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bizler bu bölgeyi hep birlikte kalkındıracağız. Yaylalarımıza, sularımıza sahip çıkalım ve bu muhteşem güzelliklere sahip bölgemizi turizmin cenneti yapalım. İnsanların istediği yerde hür ve özgürce yaşayabildiği, dolaşıp pikniğini yapabildiği mekânlar haline getirelim. Elazığ’ın ve Tunceli’nin sorunlarını çözme noktasında hep birlikte hareket edip birlikte yol yürüyelim” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image