Arama

Dele Alli'ye swinger şoku

7 yıl önce

İngiltere Milli Takımı ve Tottenham'ın yıldızı Dele Alli model sevgilisi Ruby ile yerleştiği yeni evinde büyük bir şok yaşadı.

Dele Alli'ye swinger şoku
ad image
ad image

 

2 milyon Pound'a spor salonlu, garajlı, şarap mahzenli, ev sinemalı bir ev alan Dele Alli, model kız arkadaşı Ruby ile yeni evine yerleştikten sonra kötü bir sürprizle karşılaştı.

Yıldız futbolcu, muhteşem evinin yanında eş değiştirme partilerinin de yapıldığı bir randevu evi olduğunu öğrendi. Günün her saati hareket halinde olan ev ve çevresi yüzünden zor günler geçiren oyuncunun ne yapacağı ise merak konusu.

DELE ALLİ KİMDİR?

2 Şubat 2015 senesinde Milton Keynes Dons takımından Tottenham'a 5 Milyon Pound'a 5.5 senelik imza attı ardından tekrar aynı takıma kiralık olarak gönderildi. 11 yaşında Milton Keynes'te futbola başlayan Alli, 16 yaşında ilk defa A takım forması giydi. John Fashanu'nun ısrarlarına rağmen Nijerya forması giymedi. İngiltere'yi U17-18 takımlarında temsil ettikten sonra 2014 senesinde U19 takımında oynadı. 17 Kasım'da Roy Hodgson tarafından Fransa milli takımına karşı oynadı ve jeneriklik bir gol kaydetti.

İNANILMAZ HAYATI

Dele Alli'nin annesinin 4 çocuğu var ve bu çocukların hepsi ayrı babadan. 4 evliliği de birer hafta sürmüş. Sadece tek çocuğu  Alli ile beraber yaşamaya başlamış. Okuldaki hocaları Alli için devamlı olarak annesine şikayette bulunmuş. Annesi hakiki bir alkolik ve hastane tarafından yardım görmeye başlamış.

FİLM GİBİ BİR SERÜVEN

Annesi oğluna bakamayacağını anladığı anda Alli'yi son çare olarak  yakın bir arkadaşının akrabalarına evlatlık olarak vermiş. Hiçbir annenin kolay kolay yapamayacağı bu kararı alırken doğru mu yapmiş yanlış mi bilemem fakat genç bir yeteneğin kaybolmamasına neden olduğu için takdir edilecek bir karar almış. Bugün Euro 2016 senesinde İngiliz milli kadrosunda olmasına garanti gözüyle bakılan Dele Alli'nin hikayesi burada bitmiyor. Henüz 18 yaşında olan Alli kimsenin bırakın yaşamayı sokağından geçmeye korktuğu Milton Keynes'in arka sokaklarından bugüne gelmiş. Önce annesinin kararı ve evlatlık verdiği ailenin Dele Alli'ye kendi çocukları gibi bakması onu bu günlere getirmiş. Babası maddi durumu çok iyi olan bir inşaat firmasının sahibi.

MENAJERİ ÜVEY BABASI

Onu evlatlık olarak alıp büyüten ve bugünlere getiren üvey babası Alli'nin menajerliğini yapıyor. Annesinin çok acı olmasına alkolü yenemeyeceğini anlayarak evladını başka bir aileye vermesi kolay bir iş değil.

NİJERYALI BABA TEXAS'TA

Dele ailesinden hiç ayrılmamış ve onları devamlı olarak ziyaret edip maddi olarak yardımda bulunmuş ve bu yardıma hala devam ediyor. Nijeryalı babası şu anda Texas'ta yaşıyor ve Alli ile devamlı olarak görüşüyor. Alli'yi evlatlık olarak büyüten ailenin babası kendi işini yapan bir insan.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image