Arama

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığspor'u Ziyaret Ettti

9 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığspor’un yarın oynayacağı Samsunspor maçı öncesi teknik ekib ve futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığspor'u Ziyaret Ettti
ad image
ad image

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı Kulüp tesislerinde As Başkan Selami Öztürk 2. Başkan Mehmet Kaya ile Mustafa Demirtaş, Sportif Direktörü Mehmet Kaplan ve Teknik Direktör Ümit Özat karşıladı.

Teknik ekib ve futbolcularla birlikte akşam yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yarın oynanacak olan Samsunspor maçında Elazığspor’a başarılar dileyerek şöyle konuştu;

 

“Samsunspor maçı inşallah hem sizin için hem de Elazığspor’umuz için bir dönüm noktası olur. İnanıyorsak güçlüyüz ve güçlüysek te galip geliriz.  Elazığspor’un manevi gücü dahi Samsunspor’u yenmeye yeter. Sahaya çıkacak olan 11 arkadaşımız, yine kulübede bulunacak olan arkadaşlarımızın da manevi desteğini alarakinşallah sahadan galibiyetle ayrılan taraf oluruz. Belki spor camiası Samsunspor’u şanslı görebilir. Neticede Samsunspor 6. Sırada olan bir takım biz ise 13. Sırada bulunmaktayız. Bizim yerimiz 13. Sıra değil. Samsunspor’un Elazığ’da hezimete uğrayarak döneceğine ben inanıyorum. Belki şehirde bir kısım spekülasyonlarla hem takımın moralini bozmaya  hem de teknik heyetin moralini bozmak isteyen insanlar olabilir. Bu şehrin Belediye Başkanı olarak çok net bir şey söylüyorum. Elazığspor bizim Elazığspor’umuzdur. Ölüsü de bizim dirisi de bizimdir. Dolayısıyla Elazığspor ölürse biz kendimizi ölmüş kabul ederiz. Elazığspor’un canlılığı, diriliği ve geleceğe doğru attığı adımların daha dinamik olması için elimizden gelen her şeyi yaparız.  Elazığspor kendi haline bırakılmış sahipsiz bir takım değildir. Hiç kimse sahip çıkmasa dahi Elazığspor’da biz varız. İnşallah yarın ki maçta birlikte olacağız. Maça da geleceğim inşallah. Ona göre programımı yaptım. Kaç maçtır Genel Merkezin verdiği görevleri yerine getirmek zorunda kalıyorum. Bundan dolayı maçlara gelemedim. İnşallah yarın birlikte olacağız. Yarın o muhteşem zaferi birlikte kutlayacağız. Yüreğimizle çıktığımızda inanın başaramayacağımız bir şey yoktur. O yüreği ortaya koymamız lazım. Hepinizde o yüreği ortaya koyacak kişilersiniz. Elazığspor, Süper Ligin havasını halen üzerinde taşıyan bir takım. Bizim karşımıza çıkan takımlar o havanın altında eksiden başlayarak çıkıyorlar. Belki son dönemde aldığımız sonuçlar bizi biraz mutlaka üzmüştür. Ancak yarın bu üzüntümüzü bir kenara atacağız. Hocamızın da cezası yarın ki maçtan sonra bitiyor. Fiilen işin başında olarak daha da iyi sonuçlar alacak maçlara çıkacağız inşallah. Ben tekrar yarın oynanacak olan Samsunspor maçında sizlere başarılar diliyorum.”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image